Grid star

Avand in vedere temperaturile ridicate , cumparati produsele care se pot topi cu responsabilitate , nu ne asumam responsabilitatea daca produsele se topesc pe timpul transportului

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pasta de modelare - WHITE- 1KG-Funcakes

Pasta de modelare - WHITE- 1KG-Funcakes

Cod produs: F20785

Stoc epuizat
66.00 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Pasta de modelare - WHITE- 1KG-Funcakes

Pasta de modelare - WHITE- 1KG-Funcakes

66.00 Lei

Pasta de modelatoare de la Funcakes de calitate superioara este foarte usor de modelat și poate fi intins foarte bine și subțire. Nu se rupe, nu se fisurează și nu se lipeste în timpul rulării. Suprafața este perfect omogenă cu o senzație de catifea.

Ingrediente: zahăr (79%), sirop de glucoză, apă, grăsime vegetală (miez de palmier, palmier), îngroșător: E466, E415, emulgator: E471, aromatizant natural, conservant: E202, acid alimentar: E330. Poate conține urme de: migdale. Acest produs este certificat Halal, Kosher D D și fără gluten (NL-090-089).

Depozitare: depozitați într-un loc uscat, la 16-23 ° C, protejați-vă de lumină și aer. După deschidere, puneți din nou pasta rămasă în ambalajul original pentru a evita uscarea.

Conținut: 1 KG

Culoare: alb

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: