Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Forme Ciocolata

Ciocolata este unul dintre cele mai des utilizate ingrediente in cofetarii, in forme variate – de la creme si frostinguri si pana la elemente decorative spectaculoase. Indiferent de modul in care alegi sa folosesti acest ingredient, daca pasiunea ta sunt prajiturile, ai nevoie de cateva forme de silicon pentru ciocolata pe care sa le ai mereu la indemana atunci cand vrei sa prepari deserturi cu un aspect fabulos. Pentru a obtine elemente decorative interesante din ciocolata, ai nevoie de mulaje si sabloane care sa te ajute. Decuparea formelor dorite nu este o optiune pentru ca de cele mai multe ori nu vei reusi sa obtii modele constante, care sa arate identic, mai ales atunci cand este vorba despre elemente decorative de dimensiuni mici. Cu ajutorul celor mai bune forme pentru ciocolata, modelarea este acum mult mai usoara si vestea buna este ca toate decoratiunile vor arata la fel. Pentru ca aceste sabloane sunt obtinute din silicon, va fi usor sa scoti din ele ciocolata odata ce s-a racit suficient, fara sa deteriorezi modelul obtinut. Ulterior, trebuie doar sa speli aceste ustensile si sa le usuci bine, iar ele vor ramane acolo gata sa fie utilizate din nou, ori de cate ori ai nevoie de elemente decorative speciale si elegante pentru torturile si prajiturile preparate.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: