Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolata

Subcategorii:

Produse:

Decorul din ciocolata este atat delicios cat si foarte aspectuos, iar daca te gandesti sa faci propriile modele sau sa cumperi unele deja facute, vei avea cu siguranta elementul surpriza de partea ta atunci cand expui desertul pe care l-ai preparat. Pentru a decora prajiturile ai nevoie de ciocolata de menaj de o calitate superioara. Anyta Cooking comercializeaza doar produse obtinute din ingrediente naturale si special concepute pentru decorare. Acestea te vor impresiona prin aroma desavarsita si prin finetea lor. Ciocolata pentru menaj este special conceputa astfel incat sa isi pastreze textura si aroma dupa ce este topita, modelata si racita. Pentru decoruri de poveste Decorul obtinut din mai multe tipuri de ciocolate este folosit inca din cele mai vechi timpuri, iar cofetarii din intreaga lume se straduiesc an de an sa obtina cele mai interesante forme in culori variate. Poti incepe sa modelezi forme simple asa cum sunt frunzele si bilutele sau spiralele si poti trece treptat la forme din ce in ce mai complexe. Cu ciocolatele speciale de menaj vei reusi sa dai viata tuturor modelelor de prajituri si torturi vazute in reviste sau pe internet.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: