Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Materiale Flori

Subcategorii:

Produse:

Te asteptam in magazinul nostru online cu materiale pentru flori, astfel incat sa poti obtine elementele decorative dorite si sa poti fi oricat de creativ este necesar. Toate elementele decorative sunt obtinute din materiale de buna calitate, astfel incat sa reziste foarte bine si sa conserve aspectul deserturilor pe care le prepari, dandu-le totodata si un aspect profesional. Aspect cat mai natural Pentru a face flori din pasta de zahar sau din alte materiale ai nevoie de sarma pentru care sa dea acel aspect natural de tulpina verde si proaspata. De asemenea, nicio floare nu pare reala daca nu are si stamina iar in magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de stamina decorativa din care sa o alegi pe cea potrivita. In plus, pentru a face cele mai frumoase flori ai nevoie de suportul potrivit, iar noi iti oferim blaturi de spuma pe care sa le poti modela. Ulterior, trebuie doar sa prinzi buchetul cu banda decorativa si sa il oferi. Decoratiuni cu flori pentru torturi si prajituri in forme variate In magazinul Anyta Cooking vei descoperi o gama vasta de elemente decorative pe care sa le utilizezi pentru a face flori speciale. Te asteptam in magazinul nostru online cu o varietate de instrumente si ustensile pentru ca florile tale sa arate perfect.  

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: