Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Vrei sa obtii cele mai interesante deserturi, prajituri si torturi iar motivele vegetale sunt cele care te atrag cel mai mult? Vrei sa ai propriile frunze si flori pe care sa le construiesti simplu si rapid? Ai nevoie de decupatoare pentru flori si frunze, pe care sa le utilizezi pentru ca elementele decorative pe care le faci sa arate mereu perfect si sa fie unitare. In momentul in care incerci sa creezi de mana aceste decoratiuni, vei descoperi ca acestea nu ies identic si ca nu vei putea obtine un aspect complet unitar pentru torturile tale. Din magazinul nostru online poti comanda cele mai bune decupatoare pentru frunze sau flori astfel incat sa poti taia cu usurinta formele dorite. Cu ajutorul acestor accesorii pentru bucatarie vei obtine flori si frunze cu un aspect uniform care iti vor decora prajiturile intr-un mod cu adevarat unic. Decupatoarele din magazinul nostru online sunt produse din materiale foarte rezistente, care te vor ajuta sa obtii mereu formele dorite, dar si care sunt usor de curatat si de intretinut pentru a fi folosite in mod impecabil o perioada cat mai lunga de timp.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: