Crema crocanta de Caramel Sarat - 3kg - Crunchy Caramelo Salgato - Pan&Past
Cod produs: 932870
- Producator: Anyta Cooking
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, predăm curierului și pleacă de la noi în aceeași zi.
Este o crema de caramel cremos gata de utilizat, cu o consistență moale, care conține zahăr caramelizat și "flor de sal" pentru a-i conferi un gust ușor sărat și plăcut.
Ideal pentru umpluturi post-coacere, aromatizarea cremelor și a frișcăi lichide.
Crema crocanta de Caramel Sarat - 3kg - Crunchy Caramelo Salgato - Pan&Past
Crema crocanta de Caramel Sarat - 3kg - Crunchy Caramelo Salgato - Pan&Past
Produs pentru prepararea de glazură și umplutură de caramel cu sare crocantă.
Este o crema de caramel cremos gata de utilizat, cu o consistență moale, care conține zahăr caramelizat și "flor de sal" pentru a-i conferi un gust ușor sărat și plăcut.
Ingrediente : Zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate (miez de palmier), ulei de floarea-soarelui, bucăți de napolitană (25%) [făină de GRÂU, grăsimi și uleiuri vegetale (palmier și nucă de cocos), emulsificator (lecitină de SOIA și lecitină de floarea-soarelui), sare], LAPTE
Pudră de LAPTE, fulgi de sare, bucăți de caramel (sirop de glucoză, zahăr, LAPTE condensat, ulei de palmier, agent emulsificator (E471, E473), bicarbonat de sodiu, arome naturale), emulsificator (lecitină de SOIA), colorant alimentar (E473), sare].
Metoda de preparare: Aplicare directă.
Gramaj: 3kg
Recenzii (0)
Recenzii
Nu exista recenzii pana acum.
Noutati
Electrocasnice Bucatarie
Dulciuri Artizanale Anyta Cooking
Produse de Paste
Friteuza cu Aer Cald
Produse Marca Anyta Cooking
Coloranți non-alimentari
Roboti de Bucatarie / Mixere cu Bol
Ciocolata
Coloranti Alimentari
Fondant Pasta de Zahar
Imagini Comestibile si Vafe
Materii Prime pentru Prajituri si Torturi
Discuri si Tavi Torturi
Figurine Tort
Toppere Tort
Lumanari Tort
Decupatoare
Tavi si Forme Copt
Ustensile Decorare
Suporturi Torturi
Materiale Ciocolata
Produse de Sezon
Ambalaje si Cutii
Materiale Flori
DIVERSE PRODUSE