Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Martipanul este un produs foarte popular, obtinut din zahar, migdale macinate si diverse culori sau arome. Acesta combina gustul de migdale amarui cu zaharul si cu toate celelalte arome care intra in compoziita sa, astfel incat sa obtina un gust final perfect pentru prajituri si torturi rafinate. Acesta este un produs versatil si foarte maleabil, care ajuta la obtinerea celor mai savuroase prajituri. Pentru torturi in diverse sortimente Martipanul este usor de utilizat si este foarte maleabil contribuind la obtinerea figurinelor pentru torturi si prajituri. In functie de abilitatile tale de modelaj poti obtine din el cele mai interesante figurine care sa iti transforme torturile in adevarate opere de arta.  Ai nevoie doar de atentie si de antrenament pentru a obtine cu succes figurinele dorite. Pentru deserturi spectaculoase Pasta este usor de modelat si utilizat, ceea ce face ca acest ingredient sa fie foarte popular. Martipanul colorat poate sa fie folosit pe torturi de nunta, pe prajituri, pe briose, te poate ajuta sa construiesti litere si modele 3D, sa reproduci fructe, carti, legume, vrajitori si alte obiecte cunoscute, totul depinzand in final de abilitatile tale. Te asteptam in magazinul nostru online atat cu varianta de produs alb cat si cu pasta de martipan colorat, astfel incat sa ai solutii pentru toate ideile pe care vrei sa le pui in practica.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: