Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Decupatoare

Subcategorii:

Produse:

Pentru a modela mai usor formele pentru decor, ai nevoie de cele mai bune decupatoare, care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite. Cele mai multe elemente decorative utilizate pe torturi si prajituri sunt obtinute prin decupare si de asemenea, exista anumite prajituri a caror forma este obtinuta tot cu ajutorul acestor accesorii de cofetarie. Te asteptam in magazinul nostru online cu instrumente pentru decupare in diverse forme, astfel incat sa putem veni in ajutorul tau ori de cate ori vrei sa obtii un desert special.

Forma de litera

Atunci cand vrei sa scrii intr-un mod cat mai elegant pe torturi sau atunci cand vrei sa faci prajiturile si muffins cu litere, ai nevoie de accesorii pentru decupare metalice in forma de litere pentru a obtine aceste forme din ciocolata sau din pasta de zahar. Este mult mai usor sa ajungi al formele dorite si sa obtii un scris corect si ordonat utilizand sabloane, decat modeland de mana fiecare litera.

Diverse forme

In afara de sabloanele de litera, poti cumpara din magazinul nostru online si accesorii metalice si din silicon pentru a decupa prajituri, de la Anyta Cooking in forme variate, asa cum sunt frunzele, fluturii, nasturasii si lista poate continua, astfel incat sa ai mereu elemente decorative la dispozitie pe care sa le obtii usor si pe care sa le poti pune numaidecat pe prajituri.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: