Grid star text-message

Retete Anyta Cooking

Creme

CREMA DE UNT CU CIOCOLATA (Buttercream pt umplut si decorat)cu doar 4 ingrediente by Anyta Cooking

  Crema de unt cu ciocolata pentru umplut sau decorat prajituri si torturi ,este versiunea cu ciocolata a renumitei creme buttercream. Aceasta cremă de ciocolată cu unt este una dintre p ...

GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking

Ganache de caramel, ideal pentru a umple sau decora prăjituri, macaronsi, batoane de ciocolată sau orice alt desert! Vă recomand să încercați și sigur îl veți îndrăgi! Mult spor! &nb ...

Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking

Rețeta de cremă de portocale explicată pas cu pas, este foarte delicioasa și trebuie să o încercați neaparat! Este o crema foarte buna, mai ales daca nu vă plac torturile asa de dulci, aceasta f ...

Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking

Rețetă de cremă ganache de ciocolată albă pentru torturi, prajituri și ornamente. Sper să vă placă și vă doresc mult spor! Mod de preparare Ciocolata albă trebuie să fie de calitate, cu conținut mar ...

Cremă caramel cu frișcă

Crema caramel cu frișcă, o rețetă perfectă pentru umplerea torturilor, prăjiturilor și nu numai. Se prepară rapid și este foarte gustoasă! Pot să vă spun că este preferata mea. Cantitea din rețetă est ...

Cremă de bezea elvețiană cu unt

Crema bezea elvețiană cu unt este ideală pentru decorarea torturilor. Puteți folosi orice tip de duză, decorurile vor ieși ferme și foarte frumoase! Mult spor! Mod de preparare Punți un bol de inox ...

Cremă ganache de ciocolată

Cremă ganache de ciocolata, o cremă ce nu trebuie sa lipseasca din caietul de rețete al oricărei gospodine. Este o rețetă rapidă, crema având o textură fină și delicioasă. Pot spune că este aleg ...

Cremă de mascarpone

Crema de mascarpone este o rețetă rapidă, fiind o cremă foarte fină care merge perfect la torturi și prăjituri. Combinația cu fructele este genială. Încercați-o și voi. Mult spor! Mod de prepar ...

Rețetă glazură efect oglindă

Rețeta de glazură efect oglindă o am de la un cofetar-patiser profesional. Dacă îți place și ție, dă te rog un share și mai departe. Mult spor! Mod de preparare Puneți gelatina la hidratat &ic ...

Cremă de lămâie și cocos

Cremă de lămâie și cocos, ideală pentru prăjituri, torturi, cornuri, etc. Este o cremă foarte, foarte delicioasă. Puteți omite cocosul, dacă nu vă place sau doriți să obțineți doar o cremă de lă ...

Cremă de Vanilie (fără unt)

Crema de vanilie fără unt (crema de patiserie) este umplutura clasică pentru eclere, choux a la crème, cremșnit, cremes, cornuri, prăjituri cu fructe sau tarte. Încercați și voi această r ...

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: