Retete Anyta Cooking
Creme
GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking
- -300 ml smântână pentru frișcă
- – 30 gr glucoză lichidă
- – 180 gr zahăr
- – 200 gr ciocolată cu lapte
- – 70 gr unt cu 82% grăsime la temperatura camerei
07-02-2021
Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking
- – 600 ml suc natural de portocale
- – 80 gr amidon de porumb
- – 90 gr. zahar
- – 6 galbenușuri
- – coaja de la 1 portocală
- – 150 gr unt (opțional)
09-02-2020
Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking
- -200 gr de ciocolată albă
- -100 ml smântână pentru frișcă
- -30 gr unt cu 82% grăsime
- -50 ml smântână pentru frișcă RECE la final pentru a mixa
22-09-2019
Cremă caramel cu frișcă
- -200 g zahăr
- -350 ml. smântână pentru frișcă
- -100 g unt (82% grăsime)
22-03-2019
Cremă de bezea elvețiană cu unt
- -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
- -200 g zahăr
- -1 lingură zeamă de lămâie
- -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)
15-03-2019
Cremă ganache de ciocolată
- -450 ml smântână pentru frișcă
- -450 gr ciocolată 50 % cacao
- -120 gr zahăr
- -20 gr unt
- – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)
18-01-2019
Rețetă glazură efect oglindă
- -75 g apă
- -10 g gelatină
- -150 g zahăr
- -150 g glucoză lichidă
- -150 g ciocolată albă
- -150 g lapte condensat
- -colorant alimentar la alegere
08-03-2017
Cremă de lămâie și cocos
- -150 g fulgi de cocos
- -720 ml lapte
- -9 gălbenușuri
- -150 g zahăr
- -75 g amidon de porumb
- -180 ml lapte condensat
- -90 ml zeamă de lămâie
- -coaja de la o lămâie
29-09-2016
Cremă de Vanilie (fără unt)
- -6 gălbenușuri
- -100 g zahăr
- -500 ml lapte
- -40 g amidon de porumb
- -2 lingurițe esență de vanilie
03-03-2016