Grid star text-message

Retete Anyta Cooking

Creme

GANACHE DE CARAMEL, ideal pentru a umple și decora dulciuri - Anyta Cooking

  • -300 ml smântână pentru frișcă
  • – 30 gr glucoză lichidă
  • – 180 gr zahăr
  • – 200 gr ciocolată cu lapte
  • – 70 gr unt cu 82% grăsime la temperatura camerei

Cremă de PORTOCALE (Pentru Torturi/Prăjituri ) - Anyta Cooking

  • – 600 ml suc natural de portocale
  • – 80 gr amidon de porumb
  • – 90 gr. zahar
  • – 6 galbenușuri
  • – coaja de la 1 portocală
  • – 150 gr unt (opțional)

Cremă ganache de ciocolată albă - Anyta Cooking

  • -200 gr de ciocolată albă
  • -100 ml smântână pentru frișcă
  • -30 gr unt cu 82% grăsime
  • -50 ml smântână pentru frișcă RECE la final pentru a mixa

Cremă caramel cu frișcă

  • -200 g zahăr
  • -350 ml. smântână pentru frișcă
  • -100 g unt (82% grăsime)

Cremă de bezea elvețiană cu unt

  • -100 gr albușuri de ou( aprox 4 oua)
  • -200 g zahăr
  • -1 lingură zeamă de lămâie
  • -350 g unt de la temperatura camerei (grăsime 82 %)

Cremă ganache de ciocolată

  • -450 ml smântână pentru frișcă
  • -450 gr ciocolată 50 % cacao
  • -120 gr zahăr
  • -20 gr unt
  • – 200 ml smântână pentru frișcă (pe langă cei 450 ml)

Cremă de mascarpone

  • -250 g mascarpone
  • -500 ml smântână pentru frișcă
  • -200 g zahăr

Rețetă glazură efect oglindă

Cremă de lămâie și cocos

  • -150 g fulgi de cocos
  • -720 ml lapte
  • -9 gălbenușuri
  • -150 g zahăr
  • -75 g amidon de porumb
  • -180 ml lapte condensat
  • -90 ml zeamă de lămâie
  • -coaja de la o lămâie

Cremă de Vanilie (fără unt)

  • -6 gălbenușuri
  • -100 g zahăr
  • -500 ml lapte
  • -40 g amidon de porumb
  • -2 lingurițe esență de vanilie

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: