Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Gătitul este precum iubirea, trebuie să te implici cu totul sau să nu te implici deloc

Îți mulțumesc că ți-ai rupt câteva minute din timpul tău, pentru a studia rețetele și sfaturile mele, împărtășite cu mult drag și entuziasm.

Hai să facem cunoștință!

Mă numesc Ana Maria Kerekes și sunt convinsă că bucătăria este locul unde oricine poate fi creativ, plin de viață și relaxat.

Mi-am petrecut copilăria departe de zgomotul orașului, în liniștitul sat Răzoare, din județul Mureș. Odată cu trecerea anilor, m-am transformat dintr-o fetiță sfioasă, dar curioasă în:

Mama si sotie devotata

Sunt norocoasă să am în jurul meu o familie frumoasă, care mă susține și este mândră de mine. Cei trei copii, doi băieți și o fetiță, reprezintă sursa mea zilnică de inspirație. Soțul meu, Arnold, este cel care a intuit potențialul meu și m-a determinat să îmi fac cunoscute deserturile servite celor dragi.

about about about about

Cofetar-bucatar pasionat

Plecarea și stabilirea în Spania au reprezentat momente dificile, care însă m-au ajutat să îmi descopăr adevărata vocație. Timp de 9 ani am lucrat într-un restaurant cu 2 stele Michelin, unde am învățat foarte multe de la colegii mei bucătari.

Astfel, am descoperit că dacă ai răbdare, muncești cu pasiune și te dedici fiecărui preparat în parte, poți face adevărate minuni gastronomice. Îmi place să experimentez, să adaug rețetelor tradiționale o notă personală, astfel încât brioșele, prăjiturile sau torturile să fie un răsfăț pentru cei care le comandă. Cofetăria este specialitatea mea, deoarece consider că merităm cu toții câteva clipe dulci, lipsite de agitația specifică vieții moderne.

Prepar cu aceeași însuflețire aripioare de pui crocante, fripturi fragede, vinete umplute și tocănițe condimentate.

VREAU SA VAD TOTE RETETELE VIDEO

Cofondatoarea proiectului „Anyta Cooking”

Am început această aventură gustoasă împreună cu soțul meu, Arnold.

Eu gătesc, iar el filmează și editează clipurile, pe care le poți viziona dacă accesezi canalul meu de YouTube, Anyta Cooking.

Explic toate rețetele pas cu pas. Îmi doresc ca fiecare persoană, care îmi urmărește activitatea, să poată oferi celor din jurul său surprize delicioase. Nu am secrete culinare păzite cu strășnicie. Îmi fac cunoscute ingredientele și modul de pregătire a mâncării, deoarece „Anyta Cooking” se bazează pe autenticitate, deschidere și bucuria de a dărui.

Iubesc comunitatea care s-a format treptat în jurul acestui proiect. Aprecierile și cuvintele frumoase venite din partea acesteia m-au impulsionat să mă întrec pe mine însămi.

Înscrie-te şi tu în grupul meu de Facebook: Reţete Culinare Împreună!

P.S. Ori de câte ori vrei să gătești ceva bun, adu-ți aminte de ceea ce a spus Harriet van Horne: „Gătitul este precum iubirea, trebuie să te implici cu totul sau să nu te implici deloc”.

VREAU SA VAD PRODUSELE

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: