Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Decupatoare Litere si Cifre

Torturile si prajiturile decorate cu litere si cifre sunt unele dintre cele mai des utilizate din prezent. Daca vrei sa faci si tu o astfel de surpriza unei persoane dragi sau daca ai primit astfel de comenzi de la clientii tai, ai nevoie doar de elemente speciale cu ajutorul carora sa obtii aceste decoratiuni. Decupatoarele din magazinul nostru online vin in mai multe forme si dimensiuni, pentru ca fiecare creator de deserturi sa poata alege variantele potrivite pentru deserturile proprii. Cifrele si literele te vor ajuta sa obtii elemente decorative care sa personalizeze complet toate preparatele tale si care sa transmita ceva celor carora le sunt dedicate preparatele. Pentru ca aceste decupatoare sa ramana alaturi de tine cat mai mult timp, ele sunt facute din materiale usor de intretinut si de curatat, aprobate pentru a fi utilizate in domeniul alimentatie. In plus, vestea buna este ca vei putea alege dintr-o gama diversificata de dimensiuni si de forme, astfel incat sa poti obtine variantele potrivite in functie de tortul sau prajitura pe care le faci. Aceste accesorii pentru bucatarie pot fi folosite atat in bucatariile profesionale cat si in cele casnice iar ceea ce conteaza este ca la final vei obtine litere si cifre perfecte, comparativ cu situatia in care ai incerca sa le modelezi manual.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: