Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Materiale Ciocolata

Subcategorii:

Produse:

Atunci cand vei sa obtii forme speciale din pasta de cacao sau din ciocolatele menajere de pe site, ai nevoie de cele mai bune materiale pentru ciocolata. Decoratiunile din ciocolata sunt unele dintre cele mai bune solutii pentru a modela prajiturile si torturile si sunt potrivite atat pentru deserturi decorate clasic cat si pentru cele moderne sau foarte elegante. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi materiale  potrivite in functie de ceea ce vrei sa obtii. Forme variate Fie ca optezi pentru forme de ciocolata individuale, din plastic sau policarbonat care sa te ajute sa obtii elemente decorative foarte complexe, in magazinul nostru online le poti gasi pe toate la cele mai bune preturi. De asemenea, poti cumpara si forme din silicon special concepute, care sa te ajute sa obtii litere, emoticoane, numere si alte astfel de modele delicate pe care altfel nu le-ai putea obtine. Atunci cand vrei sa lucrezi cu ciocolata poti utiliza si alte tipuri de sabloane si materiale pentru a ajunge la rezultatele dorite. Foile de transfer sunt de asemenea solutii ingenioase si foarte elegante, care te vor ajuta sa dai torturilor si prajiturilor tale un aspect elegant, potrivit inclusiv pentru petreceri si sarbatori.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: