Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Discuri si Tavi Torturi

Subcategorii:

Produse:

Un tort savuros va fi prezentat pe un suport pe masura, iar discurile pentru tort sunt cele care completeaza imaginea si dau acel aer profesional oricarui tort, indiferent de forma si dimensiune. Alegerea acestora se face in primul rand tinand cont de dimensiunea produsului, dar si de aspectul materialelor si de modul in care urmeaza sa fie folosite. Gama variata In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de suporturi si tavi pentru tort. Poti opta pentru clasicele discuri subtiri in diverse culori, dar poti alege si discuri groase care sa iti ofere suportul necesar atunci cand vrei sa muti tortul, poti alege cake drums sau tavite in forme speciale, astfel incat tortul sau sa aiba cel mai bun suport. Atunci cand trebuie sa ridici tortul si sa il muti, riscul ca acesta sa se deformeze dispare. Pentru monoportii Atunci cand vrei sa servesti invitatii cu o felie de tort, indiferent de modul in care aceasta trebuie sa arate, ai nevoie de elemente de carton pentru monoportii, astfel incat sa te asiguri ca fiecare invitat va primi aceeasi cantitate de prajitura si aceeasi forma. Alegand discurile de tort de la Anyta Cooking obtii materiale perfecte pentru ca tortul tau sa arate mereu superb, indiferent daca il prezinti intreg sau sub forma unor monoportii.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: