Grid star text-message

Retete Anyta Cooking

Prăjituri

PRĂJITURĂ KRANTZ CU NUCI - ANYTA COOKING

Blat:

  • -10 albușuri
  • -10 linguri zahăr pudră
  • -10 linguri pesmet
  • -10 linguri nucă măcinată

Crema:

  • -10 gălbenușuri
  • -250 g zahăr pudră
  • -350 g unt
  • -2 plicuri zahăr vanilat/esență de vanilie

Krantz:

  • -100 g zahăr
  • -100 g miez de nucă

Prajitură RozAnyta cu zmeură și ciocolată by Anyta Cooking

Blat de Vanilie:

  • -5 ouă
  • -5 linguri lapte de cocos
  • -1 praf de sare
  • -140 gr zahar
  • -150 gr făină
  • -5 linguri ulei
  • -1 linguriță praf de copt
  • -1 linguriță extract de vanilie

Strat de Nutella:

  • -250 gr de nutella

Cremă Ganache de cicolată Ruby:

Strat de Zmeură:

  • -260 gr zmeură proaspătă

Cremă de frișcă:

  • -380 ml de frișcă
  • -110 gr de lapte condensat
  • -3 linguri zahăr
  • -7 gr de gelatină

Glazură:

  • -40 gr de unt cu 82% grăsime
  • -100 gr ciocolată albă Callebaut
  • -80 ml smântână pentru frișcă
  • -câteva picături de colorant roșu

Prăjitura CARAMELINA cu ciocolată și caramel by Anyta Cooking

Blat:

  • -200 grame ciocolată neagră
  • -150 de grame unt
  • -2 linguri de cappuccino
  • -130 gr de zahar
  • -4 ouă mari
  • -20 grame (2 linguri) praf de cacao
  • -130 gr faina
  • -1 linguriță praf de copt
  • -praf de sare

Caramelul cu nuci:

  • -100 de gr de nuci prăjite și tăiate mărunt
  • -150 grame (3/4 cana) zahăr
  • -250 ml smântână pentru frișcă
  • -25 de grame (2 linguri) unt
  • -1/2 linguriță sare

Cremă de caramel:

Glazura:

  • -120 grame ciocolată neagră
  • -80 ml smântână pentru frișcă
  • -40 gr unt

RULOURI CU CREMĂ DE VANILIE - Anyta Cooking

Conuri:

  • – 160 gr unt rece
  • – 550 gr făină
  • – 150 ml lapte
  • – praf de sare
  • – coaja de la 1 lămâie
  • – 1 linguriță extract vanilie
  • – 250 g de cașcaval
  • – 50 gr zahar pudră
  • – 2 ouă

Cremă de Vanile:

  • – 1 L lapte
  • – 80 gr amidon de porumb
  • – 3 lingurițe esență de vanilie/ 1 păstaie de vanilie
  • – 300 gr. zahăr
  • – 12 galbenușuri

Prajitură cu brânză dulce și cacao - Anyta Cooking

Blat:

  • – 6 ouă
  • – 150 gr zahăr
  • – 50 ml ulei
  • – 100 gr făină
  • – 1/2 pachet praf de copt
  • – 50 gr de cacao
  • – vârf cuțit de sare

Crema:

  • – 650 gr brânză dulce
  • – 300 gr cremă de brânză
  • – 200 gr zahăr
  • – 300 gr unt 82% grăsime
  • – coaja de la 1 portocală

Glazură de ciocolată:

  • – 200 gr ciocolată 54% cacao
  • – 50 gr unt

NEGRESĂ PUFOASĂ cu CREMĂ DE VANILIE

Blat:

  • – 5 ouă
  • – 200 gr ciocolata cu lapte
  • – 270 gr unt topit
  • – 200 gr faina
  • – 30 gr Cacao
  • – 100 gr zahar
  • – 10 gr praf de copt
  • – varf cutit sare

Crema de Vanilie:

  • – 500 ml lapte
  • – 100 gr zahar
  • – 40 gr amidon de porumb
  • – 6 galbensuri
  • – 2 lingurite esenta de vanilie

Glazura de Ciocolata Alba:

  • – 150 gr ciocolata alba pt glazuri ( candy melts )
  • – 80 gr frica lichida
  • – 50 gr unt

Nuci umplute cu cremă de ciocolată - Anyta Cooking

Coji de nuci:

  • – 200 gr unt 82% grăsime
  • – 600 gr făină
  • – 4 ouă
  • – 3/4 linguri zahar
  • – vârf cuțit de sare
  • – coaja de la 1 lămâie

Cremă:

Negresă cu Nuci și Nutella - Anyta Cooking

Blat negresă:

  • 300 gr făină
  • 2 ouă
  • 50 gr cacao pudră
  • 120 ml ulei
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 240 ml lapte
  • 220 gr nuci bucăți

Decor:

  • 250 gr nutella
  • căpșuni
  • ciocolată

Eclere - Anyta Cooking

Coji:

  • -250 ml apă
  • -150 ml ulei
  • -1 praf de sare
  • -200 g făină
  • -5 ouă

Cremă de vanilie:

  • -12 galbenușuri
  • -200 gr. zahăr
  • -1 litru de lapte
  • -80 gr. amidon de porumb
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -200 g smântână pentru frișcă (se bate și se amestecă cu cremă de vanilie rece)
  • – 50 g zahăr

Glazură:

  • -200 g ciocolată
  • -100 g frișcă lichidă

Prăjitura Amandină - Anyta Cooking

Blat:

  • – 6 ouă
  • – 1/2 linguriță sare
  • – 150 g zahăr
  • – 40 ml apă
  • – 40 ml ulei
  • – 200 g de făină
  • – 3 linguri de praf cacao
  • – 1 linguriță praf de copt
  • – 1 lingură esență de vanilie

Cremă: (Ganache de ciocolată)

Sirop:

  • – 400 ml apă
  • – 2 linguri praf de cappuccino
  • – 5 ml esență rom
  • – 8 linguri de zahăr

Glazură:

  • – 150 g ciocolată amăruie
  • – 150 ml frișcă lichidă
  • – 30 g unt

Decor:

  • – 150 ml smântână pentru frișcă
  • – 1 lingură praf cacao
  • – 50 g zahăr

Prăjitură cu foi (cacao și cremă de vanilie) - Anyta Cooking

Foi:

  • – 1 ou
  • – 3 linguri de miere
  • – 150 g zahăr
  • – 2 linguri lapte
  • – 1/2 plic praf de copt
  • – 50 g unt
  • – 2 linguri cacao
  • – 350 g făină
  • – 100 g biscuiți (aproximativ)
  • – un pahar de lapte

Cremă de vanilie:

  • – 6 gălbenușuri
  • – 100 g zahăr
  • – 500 ml lapte
  • – 40 g amidon
  • – 2 linguri esență de vanilie
  • – 300 gr unt (de la temperatura camerei, care se amestecă cu crema de vanilie când e rece)

Glazură de ciocolată:

Prăjitură cu ciocolată și cremă de ananas - Anyta Cooking

Blat:

  • – 150 g ciocolată neagră
  • – 2 lingurițe capuccino
  • – 5 ouă
  • – 150 g unt
  • – 3 linguri de ulei
  • – 160 g zahăr
  • – 1 lingurița de esență de vanilie
  • – 200 g făină
  • – 1 lingură de praf de cacao
  • – 1 plic praf de copt
  • – 1 praf de sare

Cremă:

  • – 350 g cremă de brânză (Philadelphia)
  • – 200 g lapte condensat (lapte cremos la cutie, nu cel de cafea)
  • – 600 ml frișcă lichidă
  • – zahăr după gustul fiecăruia
  • – 250 g ananas din compot
  • – 20 g gelatină
  • – suc de ananas pentru a însiropa puțin blaturile

Glazură:

  • – 100 g ciocolată cu lapte
  • – 4 linguri frișcă lichidă sau lapte
  • – 1/2 linguriță de unt

Prăjitură cu brânză dulce (fără aluat) - Anyta Cooking

  • 700 g brânză de vaci
  • 5 ouă
  • 180 g zahăr pudră
  • 200 g smântână
  • 125 g unt
  • 1/2 pliculeț praf de copt
  • 1 lămâie
  • esență de vanilie
  • 6-7 linguri făină

Prăjitură Boema - Anyta Cooking

BLAT:

  • 5 ouă
  • 5 linguri zahăr
  • 5 linguri făină
  • 2 linguri de cacao
  • 1 linguriță esența de vanilie

SIROP:

  • 200 g zahăr
  • 400 ml apă
  • 1 linguriță esență de rom

GLAZURĂ DE CIOCOLATĂ:

  • 100 g ciocolată
  • 100 g smântână pentru frișcă

GANACHE DE CIOCOLATĂ:

  • 200 g ciocolată
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 30 g unt

DECOR:

  • 300 g frișcă
  • zahăr după gust
  • 50 g ciocolată

DECOR:

  • bomboane de ciocolată

Prăjitura Tosca - Anyta Cooking

BLAT:

  • tavă 25×30 cm
  • 6 albușuri
  • 100 g de mac
  • 50 g făină
  • 50 g nucă de cocos
  • 10 g praf de copt
  • 1/2 linguriță sare

CREMĂ:

  • 6 gălbenușuri
  • 100 g zahăr
  • 500 ml lapte
  • 40 g amidon de porumb
  • 1 lingură esență vanilie
  • 200 g unt
  • 24-30 biscuiți
  • 200 ml cafea slabă

GLAZURĂ:

  • 200 g ciocolată
  • 100 g frișcă lichidă
  • 30 g unt

Bomboane Raffaello - Anyta Cooking

  • 100 g de unt topit
  • 100 g de lapte condensat
  • 100 g de mascarpone
  • 300 g de fulgi de cocos
  • 80 g de migdale
  • 1 lingură de miere

Macarons - Anyta Cooking

MACARONS:

  • 200 g pudră de migdale (făină de migdale)
  • 200 g zahăr pudră
  • 200 g zahăr tos
  • 50 ml apă
  • 150 g albuș
  • un vârf de linguriță colorant

UMPLUTURĂ:

  • 350 g gem de zmeură
  • mascarpone (opțional)
  • ganache de ciocolată albă (după preferințe)

Prăjitură cu mac și smântână - Anyta Cooking

BLAT:

  • 160 g zahăr
  • 3 ouă
  • 1 pliculeț praf de copt
  • 150 g unt
  • 150 g făină
  • 100 g mac

CREMĂ:

  • 450 g smântână grasă
  • 160 g zahăr
  • 1 pliculeț zahăr vanilat
  • 1 pliculeț foițe gelatină

Prăjitura Albinița glazurată - Anyta Cooking

FOI:

  • -8 linguri de lapte
  • -4 linguri de miere
  • -60 gr unt
  • -2 ouă
  • -200 gr zahăr
  • -făină (cât cuprinde)
  • -1 linguriță de bicarbonat (stins cu zeamă de lămâie sau praf de copt)

CREMĂ:

  • -1 l lapte
  • -8 linguri zahăr
  • 250 gr unt
  • -1/2 linguriță esență de vanilie
  • -200 gr griș
  • -200 gr (aproximativ) gem de caise

GLAZURĂ:

Chec pufos cu cacao - Anyta Cooking

  • 200 gr făină
  • 6 ouă
  • 180 gr zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 1/2 linguriță esență de vanilie
  • 1 praf de copt (opțional)

Ciocolată de casă, rețetă ușoară - Anyta Cooking

  • -700 gr lapte praf
  • -250 ml apă
  • -250 gr unt de 82% grasime
  • -200 gr arahide
  • -80 gr. cacao
  • -600 gr. zahăr
  • -tavă de 25×35 de cm

Rețetă Lapte prăjit

  • – 2 l de lapte
  • – 200g de amidon
  • – 200g zahăr (sau cât de dulce doriți)
  • – scorțișoară
  • – 2 ouă
  • – făină(în funcție de nevoie)
  • – pesmet (în funcție de nevoie)
  • – ulei pentru prăjit

Prăjitură cu cremă de vanilie și spumă de ness

Blat:

  • -6 ouă
  • -180 gr zahăr
  • -100 gr făină
  • -1 linguriță praf de copt
  • -3 linguri ulei
  • -3 linguri apă rece

Crema:

  • -500 ml lapte
  • -5 galbenușuri
  • -65 gr amidon
  • -150 gr zahăr
  • -200 gr unt
  • -zahăr vanilat sau vanilie

Spumă ness

  • -5 albușuri
  • -8 linguri zahăr
  • -1 lingură ness
  • -cacao pentru decor

Cozonac cu smântână de Rusalii

Aluat:

  • -1 kg faină
  • -7 gălbenușuri
  • -coaja de la o lămâie
  • -coaja de la o portocală
  • -250 g zahăr
  • -300 ml lapte cald
  • -50 g unt moale
  • -50 ml ulei
  • -45 g drojdie proaspătă
  • -200 g de smântână
  • -1 lingură esență de vanilie

Cremă:

  • -5 albușuri
  • -400 g de nucă măcinată
  • -150 g de zahăr
  • -2 linguri cacao
  • -1 lingură esența de rom
  • -250 gr rahat

Prăjitura Kinder Felie de Lapte

Blat:

  • -8 ouă
  • -100 gr zahăr
  • -100 gr miere albine
  • -100 ml lapte
  • -100 ml ulei
  • -50 gr griș
  • -50 gr cacao
  • -150 gr făină
  • -1 linguriță praf copt

Cremă:

  • -150 ml. lapte
  • -100 gr. zahăr
  • -1 linguriţă amidon
  • -10 gr. gelatină
  • -30 ml. apă rece
  • -250 gr. mascarpone
  • -150 gr. lapte condensat
  • -200 ml. smântână pentru frişcă
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -2 linguri de miere

Prăjitură cu mac și glazură de lămâie

Foi(Ingredientele sunt pentru o foaie de mac, vom avea nevoie de 2 foi):

  • -4 albușuri
  • -5 linguri zahăr
  • -6 linguri mac măcinat
  • -3 linguri făină

Foi de bezea(avem nevoie de 2):

  • -4 albușuri
  • -5 linguri zahăr
  • -5 llinguri făină
  • -3 linguri ulei

Cremă de vanilie:

  • -6 galbenusuri
  • -100 g zahar
  • -500 ml de lapte
  • -40 g amidon de porumb
  • -2 linguri esență de vanilie

Glazură:

  • -240 ml lapte condensat
  • -100 ml suc de lămâie
  • -4 foi de gelatină(5 grame)
  • -colorant galben

Prăjitura Victoria cu Nucă

Blat 1 :

  • -8 ouă
  • -1 vârf de cuțit de sare
  • -8 linguri zahăr pudră
  • -4 linguri făină
  • -8 linguri nucă macinată
  • -1 lingură fulgi de cocos

Blat 2 :

  • -6 albușuri
  • -10 linguri zahar pudră
  • -150 gr nuci tăiate mărunt
  • -2 linguri de făină

Cremă de vanilie:

  • -5 galbenușuri
  • -100 gr zahăr
  • -40 gr amidon alimentar
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -500 ml lapte
  • -200 gr unt

Cremă de brânză:

  • -300 gr crema de brânză Philadelphia
  • -150 gr zahăr pudră
  • -fulgi de ciocolată pentru decor, sau răzuiți dintr-o ciocolată

Prăjitura Floare De Colț

Blat cacao:

  • -6 ouă
  • -6 linguri de zahăr
  • -4 linguri făină
  • -2 linguri cacao
  • -1 linguriță praf de copt
  • -1 praf de sare

Blat de bezea și cocos:

  • -4 albușuri
  • -6 linguri de zahăr
  • -120 g fulgi de cocos

Cremă:

  • -5 galbenușuri
  • -100 gr zahăr
  • -40 g amidon alimentar
  • -200 ml frișcă lichidă îndulcită
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -500 ml lapte
  • -200 g ananas din compot, tăiat bucățele
  • -200 g unt

Sirop:

  • -150 ml apă
  • -3 linguri zahăr

Cremă de zahăr ars

  • -1 l lapte
  • -8 ouă
  • -7 linguri zahăr
  • -5 linguri zahăr pentru caramelizat
  • -2 plicuri zahăr vanilat

Prăjitură Televizor sau Budapesta

Blat pandișpan:

  • -7 ouă
  • -150 gr zahăr
  • -170 gr făină
  • -1 vârf cuîit de sare

Foi:

  • -2 ouă
  • -150 gr zahar
  • -75 ml ulei
  • -3 linguri cacao
  • -1/2 praf de copt
  • -500 gr făină
  • -90 ml lapte

Cremă:

  • -1 litru lapte
  • -200 gr zahar
  • -10 linguri faină
  • -coaja de la o lămâie mare
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -350 gr unt

Glazură:

  • -3 linguri apă
  • -3 linguri cacao
  • -200 gr zahăr
  • -50 gr unt

Prăjitură simplă cu brânză dulce și stafide (aluat turnat) - Anyta Cooking

Foi:

  • -3 ouă
  • -13 linguri ulei
  • -13 linguri lapte
  • -10 linguri zahăr
  • -15 linguri făină
  • -1 plic praf de copt
  • -2 plicuri zahăr vanilat

Umplutură:

  • -800 gr brânză dulce
  • -5 linguri zahăr
  • -2 ouă
  • -1 plic zahar vanilat
  • -3 linguri griș
  • -coaja rasă de la o lămâie
  • -50 g stafide
  • -25 ml esență rom

Decor:

  • – zahăr pudră cu aromă de vanilie

Cremșnit American

Blat:

  • -7 ouă
  • -200 g zahăr pudră
  • -15 linguri apă călduță
  • -200 g făină
  • -1 praf de copt
  • -2 linguri cacao

Cremă:

  • -3 plicuri budincă de vanilie
  • -700 ml lapte
  • -7 linguri zahăr
  • -3 plicuri zahăr vanilat/1 linguriță esență de vanilie
  • -7 albușuri de ou

Frișcă :

  • -500 ml smântână pentru frișcă
  • -3 linguri zahăr pudră

Decor:

  • -100 g ciocolată

Prăjitură cu foi de nucă și cremă mascarpone - Anyta Cooking

Foi:

  • -150 g miere de albine
  • -140 g nucă măcinată
  • -500 g făină tip 000
  • -70 g unt (minim 80% grăsime)
  • -80 gr zahăr
  • -2 ouă
  • -1 linguriță esență de rom/vanilie
  • -un praf de sare
  • -1 linguriță praf de copt.

Cremă:

  • -250 g mascarpone
  • -550 ml smântână pentru frișcă (minim 30% grăsime)
  • -130 gr zahăr
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -50 g nucă măcinată

Glazură:

  • -130 g ciocolată albă
  • -60 ml smântână pentru frișcă
  • -50 g ciocolată neagră

Prajitură cu Nucă de Cocos și Cirese

Blat:

  • -4 ouă
  • -200 ml lapte
  • -120 ml ulei
  • -150 g făină
  • -200 g zahăr
  • -50 g cacao
  • -10 g praf de copt
  • -1 linguriță esență de vanilie

Cremă:

  • -100 g ciocolată albă
  • -80 g nuca de cocos
  • -400 ml lapte
  • -2 gălbenușuri
  • -1 lingură amidon
  • -150 g zahăr
  • -250 ml frișcă lichidă
  • -10 g gelatină
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -500 g cireșe fără sâmburi

Cozonac PUFOS cu smântână, nucă, cacao și rahat

Aluat:

  • -1 kg făină
  • -7 gălbenușuri
  • -coaja de la o lămâie
  • -coaja de la o portocală
  • -250 g zahăr
  • -300 ml lapte cald
  • -50 g unt moale
  • -50 ml ulei
  • -45 gr drojdie proaspată
  • -200 g de smântână
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -1 linguriță de sare

Umplutură:

  • -5 albușuri
  • -400 g de nucă măcinată
  • -150 g de zahăr
  • -2 linguri cacao
  • -1 esență de rom

Prăjitură cu mere și bezea

  • -2 kg mere
  • -500 gr făină
  • -250 gr zahăr pudră
  • -250 gr margarină
  • -o lămâie
  • -5 ouă
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -1 linguriță scorțișoară
  • -1 praf de copt
  • -100 g zahăr

Ruladă cu cremă de mascarpone și lămâie

Blat:

  • -120 g făină
  • -4 ouă
  • -120 g zahăr
  • -coaja de la o lămâie
  • -1 vârf cuțit de sare

Cremă:

  • -200 g mascarpone
  • -300 ml smântână pentru frișcă
  • -60 g zahăr
  • -coaja de la o lămâie

Glazură:

  • -240 ml lapte condensat
  • -100 ml suc de lămâie
  • -4 foi de gelatină
  • -colorant galben

Piersicuțe fragede

Aluat:

  • -5 oua
  • -250 ml ulei
  • -250 g zahăr
  • -1 praf de sare
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -coaja de la o lămâie
  • -1 praf de copt
  • -850 g făină, tip 000

Umplutură:

  • -1 borcan dulceață caise

Decor:

  • -colorant galben
  • -colorant roșu
  • -zahăr pentru tăvaălit piersicuțele

Prăjitură Carpați sau Cabană - Anyta Cooking

  • 10 Foi:
  • -1350 g făină
  • -400 ml lapte
  • -4 ouă
  • -300 ml ulei
  • -200 g zahăr
  • -1 plic praf de copt
  • -praf de sare

Cremă:

  • -400 g zahăr
  • -12 linguri faină
  • -1,5 l lapte
  • -200 g unt

Glazură:

  • -100 g ciocolată
  • -50 ml lapte
  • -10 g unt

Ruladă cu fulgi de cocos

  • -60 g de zahăr
  • -400 g de biscuiți
  • -4 linguri cacao
  • -200 ml de lapte
  • -180 g fulgi de cocos
  • -170 g de unt (la temperatura camerei)
  • -100 g zahăr pudră
  • -1 linguriță esență de vanilie

Prăjitura Deșteaptă cu Ciocolată - Anyta Cooking

 

  • -270 g zahăr
  • -200 g unt topit
  • -200 g ciocolată topită
  • -40 g cacao
  • -150 g făină
  • -9 gălbenușuri și albușuri
  • -esența de rom
  • -praf de sare
  • -1 litru de lapte

Prăjitura Crăiasa Zăpezii - Anyta Cooking

Blat:

  • -6 albușuri
  • -25 g ulei
  • -100 g zahăr
  • -110 g făină
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -un vârt de cuțit de sare
  • -1 linguriță praf de copt

Cremă:

  • -6 gălbenușuri
  • -100 g amidon
  • -170 g zahăr
  • -130 g ciocolată amăruie
  • -600 ml lapte
  • -250 g unt
  • -1 lingură esență de vanilie
  • – aproximativ 300 g de biscuiți simpli

Decor:

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: