Grid star

Avand in vedere temperaturile ridicate , cumparati produsele care se pot topi cu responsabilitate , nu ne asumam responsabilitatea daca produsele se topesc pe timpul transportului

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Isomalt colorat- 250 GR - ALB - Dr Gusto

Isomalt colorat- 250 GR - ALB - Dr Gusto

Cod produs: IsomAlb

Stoc epuizat
23.00 Lei
Cand revine?

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Isomalt colorat- 250 GR - ALB - Dr Gusto

Isomalt colorat- 250 GR - ALB - Dr Gusto

23.00 Lei

Isomalt colorat de la Dr Gusto este la fel de dulce ca zahărul granulat, spre deosebire de zahăr este mult mai sănătos.Este un indulcitor pe baza de zaharoza, care are o stabilitate termica mare si absoarbe umezeala mult mai usor, premitand astfel obiectelor din zahar create sa isi mentina transpareta, stralucirea si durabilitatea.
Mod de folosire: Se topeste complet in cuptorul cu microunde, apoi se toarna produsul topit in formele corespunzatoare. Sutilizeaza pentru realizarea decorurilor pentru tort si deserturi, se poate prelucra manual sau utilizand forme ori mulaje de silicon.
Srecomanda folosirea unor ustensile de inox iar manevrarea se va face cu atentie deoarece odata topit este fierbinte.
Ingrediente : izomalt ; colorant alimentar in functie de culoare : E110, E100, E127, E 133, E129, E150c, E172,E174,E175.
Depozitare: protejat de lumină. Se utilizează ca aditiv alimentar.
Cantitate: 250 grame
Culoare: Alb

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: