Grid star text-message

Retete Anyta Cooking

Torturi

Cheesecake OREO fără coacere

Blat:

  • -250 g biscuiți oreo
  • -50 g unt
  • -150 g ciocolată cu lapte
  • -100 ml smântână pentru frișcă

Cremă:

  • -600 ml smântână pentru frișcă
  • -450 gr cremă de brânză Philadelphia
  • -200 gr zahăr
  • -16 gr gelatină
  • -200 g biscuiți oreo

Cremă ganache:

  • -150 g ciocolată cu lapte
  • -150 g smântână pentru frișcă
  • -30 g unt

Decor:

  • -biscuiți oreo
  • -200 ml smântână pentru frișcă

Cheesecake fără coacere cu afine (cremos, delicios și fără gelatină) - Anyta Cooking

BLAT DE BISCUIȚI

  • – Tava detașabilă 25 cm diametru
  • – 250 gr de biscuiți
  • – 75 gr unt topit

CREMĂ CIOCOLATĂ ALBĂ

  • – 300 gr cremă de brânză
  • – 1 lingurita pudra vanilie
  • – 50 gr lapte condensat
  • – 200 gr ciocoata alba topita
  • – 300 ml smantana pt frisca

PIURE DE AFINE

  • -. 120 gr de afine
  • – 25 ml suc sau zeama de lamaie
  • – 50 gr zahar

CREMA DE AFINE:

  • – 200 gr crema de branza philadelfia
  • – 50 gr lapte condensat
  • – 150 gr ciocolata alba topita
  • – 1 lingurita pudra de vanilie
  • – 200 gr smantana pt frisca
  • – piureul de afine de la pasul 3

CREMA DE ZMEURĂ:

  • – 300 ml smantana pt frisca rece
  • – 2 linguri zahar
  • – 1 lingura de pasta aromatizanta de Zmeura ( JoyPaste )

Cheesecake cu lămâie fără coacere - Anyta Cooking

BLAT:

  • -200 g biscuiți
  • -120 g unt topit

CREMĂ DE LĂMÂIE:

  • -200 g lapte condensat
  • -400 g crema de branza ( marca la alegere )
  • -700 ml smantana pt frisca
  • -180 ml suc de lămâie
  • -17 g gelatina ( arpox. 7 foi )
  • -1 lingurita esenta de cheesecake

JELEU DE LĂMÂIE:

  • -80 ml suc de lamaie
  • -200 g lapte condensat
  • -coaja rasa de la 1 lamaie
  • -colorant alimentar in gel galben (optional )
  • -6 g gelatina ( aprox. 3 foi )

DECOR:

  • -fructe de pădure
  • -căpșuni

BLAT DE TORT PUFOS ȘI ÎNALT CU VANILIE - Anyta Cooking (Cea mai bună rețetă)

  • – 8 oua medii
  • – 400 gr faină
  • – 300 gr zahar
  • – 150 ml ulei
  • – 150 ml apa
  • – 1 lingurita praf de copt
  • -1 lingurita extract vanilie
  • – varf de cutit de sare

TORT TRIO DE CIOCOLATA RETETA PAS CU PAS - Anyta Cooking

Strat ciocoaltă albă:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată alba
  • – 10 gr gelatină

Strat ciocoalta cu lapte:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată cu lapte
  • – 10 gr gelatina

Strat ciocolată neagră:

  • – 300 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml lapte
  • – 200 gr ciocolată neagră cu peste 50% cacao
  • – 10 gr gelatină

Tort diplomat - Anyta Cooking

Tort:

  • – 40 bucăți pișcoturi
  • – 600 ml smântână pentru frișcă
  • – 6 gălbenușuri
  • – 240 g zahăr
  • – 100 ml lapte
  • – 1/2 esență de vanilie
  • – 100 ml suc de portocale
  • – 20 g gelatină
  • – 50 ml zeamă de lămâie
  • – 200 g felii de ananas din compot
  • – 200 ml zeamă de compot (ananas)
  • – 200 g piersici din compot

Decor:

  • – 300 g mix de fructe : căpșuni, struguri,kiwi etc..decorați după gust
  • – 50 g zahăr
  • – 200 ml smântână pentru frișcă

Tort Stracciatella - Anyta Cooking

Blat:

  • – 250 g biscuiți zdrobiți
  • – 140 g unt topit
  • – 30 g praf de cacao

Cremă:

  • – 500 g iaurt stracciatella
  • – 200 g zahăr
  • – 100 ml lapte
  • – 25 g gelatină
  • – 500 ml smântână pentru frișcă
  • – 100 g ciocolată tăiată mărunt

Glazură:

  • – 150 ml smântână pentru frișcă
  • – 200 ml ciocolată
  • – 40 g unt

Decor:

  • – zmeură

Tort cu fructe de pădure - fără coacere

Blat:

  • -220 gr de bicuiți
  • -100 gr unt topit
  • -tavă detașabilă de 25 cm

Mousse

  • -500 gr de fructe de pădure (pot fi proaspete sau congelate)
  • -600 ml de smântână pentru frișcă
  • -17 gr de gelatină
  • -180 gr de zahăr
  • -100 ml lichior de portocale (dacă nu aveți îl puteți înlocui cu apă)

Decor

Cheesecake cu căpșuni fără coacere

Blat:

  • -200g de biscuiți simpli
  • -120 g de unt topit
  • -tavă detașabilă de 25 cm

Mousse căpșuni:

  • -450 g de căpșuni
  • -550 ml de smântână pentru frișcă
  • -400 g de cremă de brânză Philadelphia
  • -250 gr de zahăr
  • -18 grame de gelatină

Jeleu:

  • -200 g de căpșuni
  • -50 g de zahăr
  • -200 ml de apă
  • -6 gr de gelatină

Decor:

  • -250 g de capșuni (aproximativ)

Pască cu brânză dulce, smântână și stafide (fără aluat)

  • -750 g de brânză de vaci scursă bine
  • -250 ml de smântână
  • -200 g de zahăr
  • -7 ouă
  • -50 g de unt
  • -130 g de făină
  • -70 g de griș
  • -150 g de stafide
  • -esență de vanilie
  • -coajă rasă de citrice: lămaie sau portocală

Tort Ferrero Rocher și Nutella fără coacere

Blat:

  • -250 g biscuiți simpli
  • -120 g unt
  • -1 lingură cacao
  • -1 lingură zahăr

Mousse :

  • -12 bomboane ferrero
  • -300 g nutella
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -15 gr gelatină
  • -250 ml lapte

Ganache:

  • -300 gr ciocolată cu lapte
  • -250 ml smântână pentru frișcă
  • -40 gr unt

Decor:

  • -crema Ganache rămasă
  • -100 ml smântână pentru frișcă
  • -bomboane ferrero
  • -spray auriu

Cheesecake Kinder Bueno Cremos

Blat:

  • -200 g biscuiți simplii
  • -100 g unt cu 82% grăsime
  • -10 g cacao

Cremă:

  • -250 g ciocolată kinder
  • -500 ml cremă de brânză Philadelphia
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -8 batoane de napolitane cu ciocolată kinder
  • -100 gr zahăr pudră
  • -1 lingurița de esență de vanilie

Glazură:

  • -150 ml smântână pentru frișcă
  • -150 g de ciocolată cu lapte
  • -30 g de unt

Decor:

  • -120 ml de smântână pentru frișcă
  • -30 g zahăr pudră
  • -4 batoane de napolitane cu ciocolată
  • -bombonele de ciocolată – trei culori
  • -50 g de ciocolată neagră topită

Tort cu cremă de ciocolată albă și brânză

Foi:

  • -2 linguri de miere
  • -90 gr de unt
  • -170 gr de zahar
  • -2 ouă
  • -1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • -500 gr de faină

Cremă:

  • -150 gr ciocolată albă
  • -400 ml frișcă îndulcită
  • -200 gr cremă de brânză Philadelphia
  • -7 gr gelatină

Decor:

  • -orice fel de fructe

Tort Amandină

Blat:

  • -10 ouă
  • -10 linguri de zahăr
  • -8 linguri făină
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -1 lingura esență de vanilie
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri cacao
  • -tavă de 26 cm

Sirop:

  • -200 g zahăr
  • -300 ml apă
  • -1 sticluță esență rom

Crema ganache

  • -450 ml smantână pentru frișcă
  • -450 g ciocolată 50 %cacao
  • -120 g zahăr
  • -120 g unt
  • – 200 ml smântână pentru frișcă (pe lângă cei 450 ml)

Ingrediente glazură

  • -200 g ciocolată neagră (55 % cacao)
  • -240 ml frișcă lichidă
  • -50 g unt

Tort Pavlova

Blat:

  • -6 albușuri de ou (temperatura camerei)
  • -1 vârf cuțit de sare
  • -3 lingurițe de almidon
  • -350 g zahăr pudră
  • -2 linguri suc de lamâie
  • -1 linguriță esență de vanilie

Cremă:

  • -350 ml smântână pentru frișcă
  • -fructe la alegere

Tort Doboș

Blat (potrivit pentru o tavă de 30×30):

  • -2 ouã (pentru o foaie)
  • -2 linguri de făinã
  • -2 linguri de zahãr
  • -20 g de unt topit și rãcit
  • -un praf de sare

Cremă dobos:

  • -800 g de unt
  • -600 g de ciocolată
  • -500 g de zahăr pudră
  • -8 ouă

Cremă de zahăr ars:

  • -250 g de zahăr
  • -50 ml de apă
  • -3-4 lin de oțet

Cheesecake japonez

Cheesecake:

  • -4 ouă
  • -200 g cremă de brânză
  • -80 g zahăr
  • -50 g făină
  • -1/2 suc de lămâie
  • -coaja de la o lămâie

Decor:

  • -200 ml smântână pentru frișcă
  • -60 g zahăr
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -zmeură
  • -coacăze
  • -Kit Kat

Tort cu cremă de Caramel

Blat :

  • -7 ouă
  • -7 linguri zahăr
  • -7 linguri făină
  • -3 linguri cacao
  • -3 linguri ulei
  • -1 praf de copt
  • -o formă de ghiveci (sau orice altă tavă)

Sirop:

  • -250 ml apă
  • -zahăr după gust
  • -esență de rom după gust

Cremă caramel:

  • -200 g zahăr
  • -200 ml smântână pentru frișcă
  • -100 g unt
  • -150 ml smântână pentru frișcă
  • -100 g albușuri de ou( aprox 4 ouă)
  • -200 gr zahăr
  • -1 lingură zeamă de lâmăie
  • -350 g unt de la temperatura camerei( grasime 82 % neaparat)

Ciocolată decor:

  • -100 g ciocolată
  • -100 ml smântână pentru frișcă

Blat de tort pufos de cacao

  • -10 ouă
  • -10 linguri de zahăr
  • -8 linguri făină
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -2 linguri ulei
  • -2 linguri cacao

Tort Egiptean

Foi (Ingrediente pentru o foaie):

  • -2 albușuri
  • -2 linguri zahăr
  • -1 lingura făină
  • -40 g nucă macinată
  • -1 vârf cuțit de sare

Cremă de vanilie:

  • -8 gălbenușuri
  • -10 linguri zahăr
  • -350 ml lapte
  • -2 linguri și jumătate făină
  • -2 linguri amidon alimentar
  • -2 plicuri zahăr vanilat /esență de vanilie
  • -170 g unt

Cremă de friscă:

  • -400 ml frișcă lichidă îndulcită
  • -7 linguri de zahăr pentru caramel
  • -350 g nucă întreagă

Tort cu cremă de brânză, ciocolată albă și piersici

Blat:

  • -10 ouă
  • -10 linguri de zahăr
  • -9 linguri făină
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -2 linguri ulei
  • -colorant

Sirop:

  • -250 ml suc de caise în care mai puneti zahăr după gust

Cremă:

  • -500 g cremă de brânză Philadephia
  • -300 ml frișcă lichidă
  • -200 gr ciocolată albă
  • -150 g lapte condensat (opțional)
  • -250 g zahăr
  • -1 lingură esență de vanilie
  • -250 g piersici din compot tăiate mărunt

Cremă decor:

  • -500 ml frișcă lichidă
  • -200 gr ciocolată albă
  • -zahăr după gust
  • -colorant gel wilton

Tort cifră cu cremă de mascarpone și ciocolată albă

Blat:

  • -10 ouă
  • -300 g zahăr
  • -300 g făină
  • -1 lingură ulei
  • -1 lingură esența de vanilie
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de copt
  • -tavă cu diametrul de 37/27

Cremă:

  • -600 g mascarpone
  • -250 g de zahăr
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -zahăr după gustul fiecăruia
  • -200 gr ciocolată albă
  • -8 g gelatină (foițe)
  • -colorant de care doriți (eu am folosit roz tip gel de la wilton)

Blat de tort pufos de vanilie

  • – 8 oua medii
  • – 400 gr faină
  • – 300 gr zahar
  • – 150 ml ulei
  • – 150 ml apa
  • – 1 lingurita praf de copt
  • -1 lingurita extract vanilie
  • – varf de cutit de sare

Tort cifră cu cremă ganache și blat de cacao

Blat(tavă 25×35 cm):

  • -14 ouă
  • -1 linguriță sare
  • -300 g zahăr
  • -80 ml apă
  • -80 ml ulei
  • -400 g făină
  • -4 linguri cacao
  • -2 lingurițe praf de copt
  • -2 lingurițe esență de vanilie

Sirop:

  • -200 ml apă
  • -1 lingură cappuccino
  • -4 linguri de zahăr
  • -5 ml esență de rom

Cremă:

  • -450 ml smântână pentru frișcă
  • -450 g ciocolată cu 50% cacao
  • -120 gr zahăr
  • -120 g unt cu 82% grăsime
  • -200 ml smântână pentru frișcă (pe lângă cei 450 ml)

Tiramisu cu cireșe

Blat:(tavă rotundă 23 cm)

  • -8 ouă
  • -400 g de făină
  • -350 g zahăr
  • -150 ml apă
  • -150 ml ulei
  • -1 plic praf de copt
  • -1 vârf cuțit de sare
  • -1 linguriță esență de vanilie

Cremă:

  • -5 ouă
  • -650 g mascarpone
  • -800 g cireșe
  • -10 linguri de zahăr

Sirop pentru blat:

  • -siropul de la cireșe
  • -200 ml apă
  • -3 linguri de zahăr

Decor:

  • -cireșe
  • -pișcoturi
  • -ciocolată

Tort cu cireșe, frișcă și mascarpone

Blat: (tavă rotundă 23 cm)

  • -8 ouă
  • -400 g de făină
  • -350 g zahăr
  • -150 ml apă
  • -150 ml ulei
  • -1 plic praf de copt
  • -1 vârf de cuțit de sare
  • -1 linguriță esență de vanilie

Cremă:

  • -1L smântână pentru frișcă
  • -300 gr mascarpone
  • -200 gr zahăr
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -500 g cireșe curățate

Cheesecake cu ciocolată fără coacere

Blat:

  • -250 g biscuiți petit beurre
  • -80 g unt topit

Umplutură:

  • -500 g cremă de brânză
  • -180 g zahăr (cantitatea după preferință)
  • -100 ml smântână pentru gătit
  • -400 ml smântână pentru frișcă
  • -150 g ciocolată
  • -14 g gelatină

Decor:

  • -100 gr ciocolată
  • -50 g smântână pentru frișcă
  • -20 g unt
  • -căpșuni

Tort de morcovi și cremă de brânză

Blat (tavă diametru 23 cm):

  • -250 g morcovi răzuiți fin
  • -225 g zahăr brun
  • -200 g făină
  • -4 ouă
  • -125 ml ulei
  • -75 g fulgi de cocos
  • -75 g ananas tăiat mărunt (din conservă)
  • -75 g nuci tăiate mărunt
  • -1/2 linguriță scorțișoară
  • -1/2 linguriță sare
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -1 linguriță praf de copt

Cremă:

  • -700 g cremă de brânză Philadelphia
  • -150 g unt
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -200 g zahărrun/alb b

Sirop:

  • -sucul din conserva de ananas

Tort cu mousse de căpșuni și ciocolată albă

Blat:

  • -250 g biscuiți zdrobiți
  • -80 g de unt
  • -2,3 linguri de lapte

Mousse de căpșuni:

Mousse de ciocolată albă:
-400 ml smântână pentru frișcă
-300 g ciocolată albă
-8 g gelatină neutră

Tort Diplomat cu fructe de pădure

Compoziție:

  • -aproximativ 550 g pișcoturi
  • -120 gr zahăr
  • -250 ml lapte călduț
  • -12 g gelatină neutră (fără gust)
  • -700 ml smântână pentru frișcă
  • -350 g dulceață de fructe de pădure (eu am folosit de zmeură)

Sirop:

  • -100 ml apă
  • -50 gr zahăr
  • -5 g gelatină

Decor:

  • -căpșuni
  • -zmeură
  • -mure

Tort cu blat umed de ciocolată, cremă de brânză și bezea elvețiană

Blat (tavă rotundă diametru 23 cm):

  • -8 ouă
  • -un vârf de cuțit de sare
  • -7 linguri de zahăr
  • -2 plicuri zahăr vanilat
  • -1 plic praf de copt
  • -8 linguri de făină
  • -2 linguri de ulei
  • -3 linguri de cacao

Sirop:

  • -300 ml apă
  • -100 ml vin dulce (marca Sanson)
  • -100 g zahăr

Cremă:

Bezea elvețiană:

Glazură:

  • -50 g ciocolată
  • -50 ml smântână pentru frișcă
  • -10 g de unt

Chec pufos cu portocale

  • -4 ouă
  • -225 g zahăr
  • -250 g făină
  • -zeama de la o portocală
  • -coaja de la o portocală
  • -100 ml ulei
  • -1/2 pliculeț de praf de copt
  • -un praf de sare

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: