Grid star text-message

Retete Anyta Cooking

Dulciuri

CĂPȘUNI ÎNVELITE ÎN CIOCOLATĂ BELGIANĂ – Tutorial Valentines Day

MUCENICI MOLDOVENEȘTI CU NUCĂ

Mucenici:

  • -550 g făină 000
  • -1 pliculeț drojdie uscată(10gr)
  • -250 ml lapte
  • -60 g unt
  • -2 galbenușuri
  • -5 linguri de zahăr
  • -1 praf de sare
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -coaja de la o portocală

Sirop:

  • -200 ml apă
  • -100 g zahăr
  • -1 lingură esență de vanilie

Decor:

  • -4 linguri de miere pentru uns mucenicii
  • -150 g nucă măcinată

Turtă dulce de casă - Rețeta de Crăciun by Anyta Cooking

Aluat:

  • – 1 ou
  • – 400 g făină
  • -2 lingurite ghimbir macinat
  • -2 lingurițe scorțișoară măcinată
  • -1 linguriță bicarbonat
  • -1/2 lingurița cuișoare măcinate
  • – 1 praf de sare
  • – 170 g unt 80%
  • – 150 g zahăr brun
  • – 80 ml miere

Glazură:

  • -370 g zahar pudră
  • -2 lingurițe zeamă de lămâie
  • – 2 albușuri
  • decupatoare

CLĂTITE CU BRÂNZĂ (cele mai PUFOASE-REȚETĂ SIMPLĂ) - Anyta Cooking

  • – 5 ouă
  • – 300 gr de făină
  • – 500 ml lapte
  • – 200 ml apa minerală
  • – 50 gr unt topit
  • – praf de sare
  • – coaja de la 1 lămâie
  • – 1 linguriță extract vanilie
  • – 250 g de cașcaval
  • – puțin ulei pentru prăjit

Fursecuri cu ciocolată și nutella - Anyta Cooking

  • 360 gr. făină
  • 115 gr. nutella
  • 150 gr. ciocolată
  • 115 gr. unt
  • 100 gr. zahăr
  • 2 ouă
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță esență de vanilie

Rețetă Desert Rahat de Casă - Anyta Cooking

  • 140 gr amidon de porumb
  • 250 ml suc de portocale (proaspăt)
  • 300 gr de zahăr
  • 380 ml apă
  • zeama de la o lâmăie
  • 1 linguriță esență de portocale

Eclere - Anyta Cooking

Coji:

  • -250 ml apă
  • -150 ml ulei
  • -1 praf de sare
  • -200 g făină
  • -5 ouă

Cremă de vanilie:

  • -12 galbenușuri
  • -200 gr. zahăr
  • -1 litru de lapte
  • -80 gr. amidon de porumb
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -200 g smântână pentru frișcă (se bate și se amestecă cu cremă de vanilie rece)
  • – 50 g zahăr

Glazură:

  • -200 g ciocolată
  • -100 g frișcă lichidă

Cornuri pufoase cu gem - Anyta Cooking

Aluat cornuri:

  • 550 g făină
  • 30 g drojdie proaspătă
  • 100 g zahăr
  • 250 ml lapte călduț
  • 30 g unt
  • coajă de lămâie
  • 1 lingură de esență de vanilie
  • 1 vârf cuțit de sare
  • gem (de care doriți)
  • zahăr pudră (decor)

Sirop de zahăr:

  • 250 gr zahăr
  • 120 ml de apă

Bomboane Raffaello - Anyta Cooking

  • 100 g de unt topit
  • 100 g de lapte condensat
  • 100 g de mascarpone
  • 300 g de fulgi de cocos
  • 80 g de migdale
  • 1 lingură de miere

Fursecuri cu lămâie - Anyta Cooking

  • 70 g unt (grăsime 82%)
  • 150 g zahăr pudră
  • coajă de lămâie
  • esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 2 ouă
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 1 linguriță praf de copt
  • 270 g făină
  • colorant alimentar (opțional)

Chec pufos cu cacao - Anyta Cooking

  • 200 gr făină
  • 6 ouă
  • 180 gr zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 1/2 linguriță esență de vanilie
  • 1 praf de copt (opțional)

Marmeladă de gutui - Anyta Cooking

  • 3 kg de gutui
  • 2 kg de zahăr
  • zeama de la o lămâie

Ciocolată de casă, rețetă ușoară - Anyta Cooking

  • -700 gr lapte praf
  • -250 ml apă
  • -250 gr unt de 82% grasime
  • -200 gr arahide
  • -80 gr. cacao
  • -600 gr. zahăr
  • -tavă de 25×35 de cm

Rețetă Lapte prăjit

  • – 2 l de lapte
  • – 200g de amidon
  • – 200g zahăr (sau cât de dulce doriți)
  • – scorțișoară
  • – 2 ouă
  • – făină(în funcție de nevoie)
  • – pesmet (în funcție de nevoie)
  • – ulei pentru prăjit

Pască cu brânză dulce, smântână și stafide (fără aluat)

  • -750 g de brânză de vaci scursă bine
  • -250 ml de smântână
  • -200 g de zahăr
  • -7 ouă
  • -50 g de unt
  • -130 g de făină
  • -70 g de griș
  • -150 g de stafide
  • -esență de vanilie
  • -coajă rasă de citrice: lămaie sau portocală

Papanași cu brânză de vaci

  • -500 g brânză grasă de vaci
  • -100 g zahăr
  • -2 ouă
  • -1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • -1 lingură zeamă de lămâie
  • -1 plic zahăr vanilat
  • -1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • -1 vârf de cuţit de sare
  • -200 g făină (plus 1-2 linguri)
  • -300 g smântână
  • -200 g dulceaţă (de care doriți)
  • -100 g zahăr pudră (preferabil vanilat)
  • -500-700 ml ulei pentru prăjit

Gomboți cu prune

  • -300 g cartofi
  • -sare
  • -30 ml ulei
  • -1 ou
  • -100 g făină
  • -12 prune mici
  • -50 g unt
  • -50 g pesmet
  • -zahăr pudră
  • -scorţişoară pisată
  • -zahăr vanilat

Cornulețe fragede cu rahat de post

  • -500 ml apă minerală
  • -5 linguri zahăr
  • -50 g drojdie proaspătă
  • -200 ml ulei
  • -1 linguriță sare
  • -arome (coaja de lămâie, portocală, esență de vanilie sau ce vreti voi)
  • -1 kg făină 000
  • -300 gr rahat (puteti umple cornulețele și cu gem, nucă sau cu ce doriți)

Batoane Bounty de casă

  • -150 g fulgi de cocos
  • -150 ml lapte condensat
  • -25 g de unt
  • -250 g de ciocolată
  • -puțină apă

Ruladă cu fulgi de cocos

  • -60 g de zahăr
  • -400 g de biscuiți
  • -4 linguri cacao
  • -200 ml de lapte
  • -180 g fulgi de cocos
  • -170 g de unt (la temperatura camerei)
  • -100 g zahăr pudră
  • -1 linguriță esență de vanilie

Ruladă Diplomat

Blat:

  • -5 ouă
  • -un praf de sare
  • -100 g de zahăr
  • -1 linguriță praf de copt
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -4 linguri făină

Umplutura:

Decor:

Brioșe cu banane, capșuni și ciocolată

  • -3 banane
  • -115 g miere
  • -125 g iaurt de banane
  • -180 gr făină
  • -1 linguriță esență de vanilie
  • -1 linguriță praf de copt
  • -căpșuni
  • -o ciocolată
  • -2 ouă

Chec pufos cu portocale

  • -4 ouă
  • -225 g zahăr
  • -250 g făină
  • -zeama de la o portocală
  • -coaja de la o portocală
  • -100 ml ulei
  • -1/2 pliculeț de praf de copt
  • -un praf de sare

Orez cu lapte cremos

  • -5L de lapte
  • -un praf de sare
  • -coaja de la o lămâie și jumătate
  • -5 rulouri de scorțișoară
  • -200 g orez
  • -125 g unt
  • -250 ml smântână pentru gătit
  • -230 g zahăr

Cornuri în două culori, umplute cu cremă de vanilie

Aluat:

  • -35 g drojdie
  • -3 ouă
  • -100 g zahăr
  • -250 ml ulei
  • -1 kg făină
  • -o llinguriță de sare
  • -440 ml lapte
  • -3 linguri cacao

Sirop:

  • -300 g zahăr
  • -100 g apă

Pizza de Brownie

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: