Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Fistic crocant granulat si caramelizat - 1 kg - Callebaut

Fistic crocant granulat si caramelizat - 1 kg - Callebaut

Cod produs: NAO-CR-PI3724-T66

Stoc epuizat
183.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: Callebaut

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Fistic crocant granulat si caramelizat - 1 kg - Callebaut

Fistic crocant granulat si caramelizat - 1 kg - Callebaut

183.00 Lei




O incantare naturala de aur-verde a fisticului prajit crocant si caramelizat.

Pistachio Bresilienne au o textura minunata si crocanta, realizata din boabe de fistic prajite si tocate, caramelizate intr-un deliciu auriu, gustos si crocant.

Le puteti pur si simplu presara pe ciocolata temperata, inainte de intarire, pentru a crea bomboane de ciocolate minunate si crocante.

Amestecate in ciocolata calda, gianduja sau pasta de alune, Pistachio Bresilienne raman crocante si adauga o senzatie placuta produselor de cofetarie. Puteti, de asemenea, sa le presarati deasupra deserturilor si produselor de patiserie si brutarie. Cand se amesteca in componente pe baza de crema - cum ar fi mousse de ciocolata, creme, sosuri - aplicati-le doar inainte de a servi, pentru a preveni fisticul sa se inmoaie si a-l ajuta sa ramana crocant.

Pistachio Bresilienne este ambalat in vid intr-o folie protectoare pentru a-si pastra gustul proaspat.

Ingrediente: zahar, fistic 37%.

Poate contine alte tipuri de alune, nuci si lapte.





Caracteristici


















Greutate Bruta (Kg) 1.02
Greutate Neta (Kg) 1
Tara de origine Belgia


Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: