Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

CMC – 10 gr – YKPACA

CMC – 10 gr – YKPACA

Cod produs: 50160

Stoc epuizat
11.00 Lei
Cand revine?
  • Producator: YKPACA

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Sarea de sodiu a carboximetil celulozei este un eter de celuloză și sare de sodiu. Carboxilmetilceluloza se dizolvă bine în apă, glicerină și nu este solubilă în ulei. Agentul de îngroșare KMC formează o soluție vâscoasă transparentă care nu își pierde proprietățile pentru o lungă perioadă de timp, se dizolvă bine în apă rece și fierbinte, fără gust sau miros
CMC – 10 gr – YKPACA

CMC – 10 gr – YKPACA

11.00 Lei

Este folosit ca agent de îngroșare și stabilizator în industria laptelui și cofetăriei (un agent de îngroșare pentru toate tipurile de paste de zahăr), în concentrate alimentare, în înghețată, băuturi și, de asemenea, ca materie primă principală pentru prepararea lipiciului alimentar. Acționează instantaneu asupra pastei de zahăr, are efect de albire. KMC TM "Ukrasa" este incolor, are un gust neutru și este sigur pentru sănătatea umană.

Compoziție: pulbere de sare de sodiu carboxil metil celuloză.

Metodă de utilizare: pentru a fi utilizat în producția de produse alimentare în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1333/2008.

Prepararea adezivului se dizolvă 1 parte din pulbere în 25-30 părți apă fiartă. Se lasa 2 ore. pentru umflare. Se amestecă și se aplică cu o pensulă pe suprafețele uscate de lipit. Timpul de solidificare este de 1-5 ore. Păstrați lipiciul finit într-un recipient închis.

Pregătirea pastei de zahăr pentru modelarea figurinelor înainte de a începe lucrul, adăugați 1 linguriță de KMS la 400-500g. pastă de zahăr, frământați bine până când agentul de îngroșare este complet distribuit în masă.

Prepararea pastei de zahăr pentru producerea compozițiilor de flori, adăugați 1 linguriță de KMS la 200-250 g. pasta de zahăr frământați bine până când agentul de îngroșare este complet distribuit în întreaga masă.

Condiții de depozitare: A se păstra la o temperatură de cel mult 25°С și o umiditate relativă de cel mult 75%.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu exista recenzii pana acum.

Produse vizualizate recent

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: