Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

In cofetarie este o regula care spune ca torturile si prajiturile trebuie sa fie aromate, astfel incat sa iti poti aduce aminte de ele pentru mult timp. In plus, aromele si esentele sunt cele care pot sa te ajute sa creezi o semnatura pentru torturile si prajiturile pe care le faci. Nu este deloc greu sa ajungi la astfel de rezultate si sa creezi deserturi care sa fie asociate cu tine, exact asa cum si tu iti amintesti probabil de gogosile si cozonacii bunicii, daca utilizezi combinatia de ingrediente potrivita. In magazinul online Anyta Cooking poti gasi cele mai interesante esente si arome, dar si emulsii si paste de zahar, cu arome variante si intr-o gama uriasa de culori, astfel incat sa ai mereu la indemana ingredientul potrivit. Fiecare dintre aceste ingrediente sunt disponibile in texturi variate astfel incat sa poti obtine la final cele mai savuroase rezultate si sa le poti alege in functie de reteta ta. Respecta de fiecare data instructiunile de pe ambalajul produsului astfel incat sa ai certitudinea ca rezultatul final este cel asteptat. Toate produsele din magazinul nostru online sunt concentrate, astfel incat sa fie suficiente doar cateva picaturi pentru a obtine gustul dorit.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: