Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Coloranti Alimentari pentru Pictat

7 produse

Torturile si prajiturile pictate sunt acum unele dintre cele mai cautate si apreciate. Daca ai talent la pictura si vrei sa decorezi prajiturile intr-un mod unic, te asteptam cu mai multe tipuri de coloranti pentru pictat, in cantitati variate si in nuante diferite, astfel incat sa poti face adevarate opere de arta din deserturile tale. Pentru deserturi care spun o poveste Pasta de zahar pictata spune o poveste si ajuta la crearea unor deserturi care sa impresioneze inca de la primul contact. Indiferent daca vrei sa pictezi un tort intreg sau vrei sa pictezi individual mai multe prajituri de dimensiuni mici, deserturile pictate au mai multa personalitate, spun o poveste si in plus, transmit ceva despre cel care le-a preparat. Ai nevoie doar de cei mai buni coloranti, de pensulele potrivite si poti fi cat de creativ vrei. La torturile pictate, singura limita este imaginatia ta. Extrasi din Ingrediente Naturale Cumpara coloranti de la Anyta Cooking si profita de cele mai bune produse, cu un nivel de pigmentare ridicat si obtinute doar din ingrediente naturale, astfel incat deserturile tale sa fie si sanatoase, nu doar cu un aspect special.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: