Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Banutii de ciocolata de la Anyta Cooking si Callebaut este un brand de ciocolata pentru cofetarie foarte cunoscut si apreciat datorita calitatii oferite produselor. Alegand produsul Anyta Cooking pentru decorurile pe care le cofectionezi pentru torturi si prajituri, dar si in retetele pe care le prepari, vei impresiona de fiecare data toate persoanele care degusta deserturile tale. In magazinul nostru online poti gasi mai multe sortimente de Callebaut pe care sa le alegi in functie de preferintele tale. Pentru deserturi delicioase Indiferent de modul in care alegi sa utilizezi ciocolata Callebaut sau de la Anyta Cooking, aceasta te va ajuta sa obtii rezultate impresionante. Poti alege din magazinul nostru online mai multe variante de Callebaut, Anyta Cooking cu diferite concentratii de cacao, de la cele fine, pline de lapte si pana la cea densa cu concentratie mare de cacao, usor amaruie. Aceasta poate poate fi utilizata atat pentru a produce figurine si elemente decorative pentru torturi, cat si in creme, pentru a umple croissante sau in vafe si frosting. Usor de utilizat Produsele veritabile Callebaut si Anyta Cooking este foarte usor de utilizat si te vor ajuta sa oferi tuturor deserturilor pe care le prepari un aspect elegant, special si foarte apetisant. Decorul comestibil pe baza de ciocolate menajere iti va transforma toate prajiturile in mici opere de arta impresionante.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: