Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Vrei sa iesi din rutina si sa prepari deserturi si bauturi colorate, care sa atraga atentia inca de la primul contact? Atunci ai nevoie de cei mai buni coloranti gel pe care sa ii utilizezi cu incredere. Cu ajutorul produselor noastre concentratre, ai nevoie de doar cateva picaturi pentru a obtine culoarea dorita. Pentru deserturi spectaculoase Iti doresti ca deserturile tale sa arate la fel de bine ca cele pe care le vezi in reviste sau in tutorialele online? Cumpara colorant gel alimentar din magazinul nostru online si vei reusi sa obtii culorile vii care te impresioneaza de fiecare data cand cauti o reteta noua. Datorita intensitatii culorilor oferite de gama de produsele Anyta Cooking, vei reusi cu siguranta sa obtii deserturi spectaculoase, care sa impresioneze toti invitatii de la petreceri. Culori intense Atunci cand utilizezi un tub de gel colorant alimentar este foarte important sa respecti indicatiile de pe ambalaj, deoarece toate culorile pe care le oferim sunt intense. Utilizeaza produsul in cantitatea indicata, chiar daca ti se pare ca pui prea putin si vei obtine garantat culoarea dorita.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: