Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Torturile si prajiturile complet personalizate au nevoie de o serie de elemente decorative care sa le faca unice, iar tablitele cu text sunt unele dintre acestea. Pe o astfel de tablita vei putea scrie o dedicatie, anumite mesaje si urari sau chiar texte motivationale, in functie de ceea ce vrei sa transmiti. Pentru a obtine astfel de elemente decorative vei avea nevoie de seturi cu decupatoare cu text, astfel incat sa obtii formele potrivite si dimensiunea corecta, in functie de lungimea mesajului. In magazinul online Anyta Cooking poti gasi decupatoare pentru tablitele cu text pe care vrei sa le folosesti pe torturi si prajituri, intr-o gama variata de forme si dimensiuni. Pentru a obtine cele mai spectaculoase rezultate, alege de fiecare data dimensiunea potrivita pentru tablita ta, astfel incat mesajul sa fie scris citet si lizibil, fara sa inghesui literele si fara sa lasi prea mult spatiu pe margini. Tablitele cu text pot fi folosite atat pe torturi, cat si pe briose sau alte prajiturele mici, pe care poti pune inclusiv texte de tip hashtag. Astfel, vei reusi sa introduci toate deserturile preparate in tema petrecerii, iar atunci cand faci un candy bar, vei da o nota de originalitate intregului decor.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: