Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

BLATURI SPUMA

Atunci cand trebuie sa modelezi elementele decorative pentru torturile si prajiturile tale, ai nevoie de o suprafata care sa iti permita sa lucrezi cat mai confortabil. De cele mai multe ori blatul clasic din bucatarie este prea tare si iti va fi greu sa lucrezi direct pe el. In magazinul nostru online vei gasi mai multe tipuri de blat spuma pe care sa le alegi pentru a modela mai usor decoratiunile pentru deserturile tale. Atunci cand ai tendinta de a lucra direct pe blat sau pe masa de lucru, nu uita ca pentru a modela cele mai interesante forme vei folosi inclusiv cuttere si alte cutite fine pentru a taia de exemplu pasta de zahar sau ciocolata. Astfel, exista riscul ca suportul de lucru sa se deterioreze si de aceea iti recomandam sa alegi unuldin spuma care sa iti permita sa modelezi totul mai usor si care sa iti protejeze suprafata spatiului de lucru.  Aceste suprafete speciale pentru modelat sunt facute din materiale speciale care au si o foarte buna flexibilitate si care te vor ajuta sa obtii mai usor formele dorite.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: