Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Florile sunt unele dintre cele mai des utilizate elemente decorative pentru prajituri si atunci cand vrei sa iti faci propriile flori pentru deserturile tale, realismul joaca un rol important. Vei lucra minutios la fiecare petala astfel incat aceasta sa arate cat mai aproape de modelul real, vei modela fiecare frunzulita si vei fi atent la cele mai mici detalii. Pentru ca florile sa iasa cu adevarat perfect, ai nevoie si de stamina decorativa, pentru ca toate florile naturale o au. In magazinul nostru online vei gasi acest element decorativ in mai multe forme si dimensiuni astfel incat sa se potriveasca tuturor florilor. Atunci cand creezi des flori decorative cea mai buna solutie este sa cumperi un set de stamine pentru flori, astfel incat sa ai mereu la indemana toate elementele necesare celor mai interesante decoratiuni florale. De la Anyta Cooking poti cumapra stamine in forme si dimensiuni variate, pentru a se potrivi pe toate tipurile de flori, de la cele mici si delicate si pana la cele mari si complexe. In plus, toate aceste produse sunt disponibile la preturi avantajoase si vor ajunge rapid la tine.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: