Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Ciocolata Termorezistenta

Ciocolata termostabila este folosita pentru decor si ca materie prima in patiserii si cofetarii, fiind indispensabila pentru deserturi. Acest produs este disponibil si in magazinul nostru online, in sortimente variate, astfel incat indiferent de tipul de pe care il cauti si de aroma dorita sa il poti gasi la Anyta Cooking, la cel mai bun pret. Toata ciocolata oferita de magazinul nostru online este obtinuta in colaborare cu cei mai mari producatori din acest domeniu, recomandati de cofetarii din intreaga lume. Pentru o gama variata de prajituri Ciocolata termostabila pentru decor reprezinta materia prima pentru cofetari care este ideala pentru muffins, briose, checuri si pentru alte tipuri de aluaturi cum ar fi panettone si cozonacii. Acest ingredient poate fi folosit inclusiv la suprafata aluatului pentru ca rezista foarte bine schimbarilor mari de temperatura. Ciocolata termica este cea care va da un plus de savoare, datorita aromei  veritabila si va conferi un aspect foarte placut tuturor preparatelor. Poti alege mai multe sortimente de ingrediente cu rezistenta  termica ridicata, din magazinul nostru online astfel incat sa oferi preparatelor tale aroma potrivita. Acestea nu sunt de obicei recomandate pentru creme, insa sunt cea mai buna solutie pentru elemente decorative sau pentru utilizarea in interiorul aluatului astfel incat sa isi mentina forma si sa nu se disperseze in aluat in timpul coacerii.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: