Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Glazura oglinda este solutia perfecta pentru decorarea prajiturilor, atunci cand vrei sa obtii acel aspect special, pe care il vezi in vitrinele cofetariilor si in revistele de specialitate. AnytaCooking ofera o gama variata din acest produs, in culori si texturi diferite, astfel incat sa poti fi oricat de creativ iti doresti. Pentru prajituri spectaculoase cat ai bate din palme Cu produsul pe care o il poti cumpara din magazinul nostru online vei obtine rapid aspectul perfect pentru orice desert, pentru ca nu mai trebuie sa treci printr-un proces laborios de prelucrare a ciocolatei, cu scopul de a obtine acel aspect de oglinda, foarte in trend acum. Cu glazura oglinda de la Anyta Cooking fiecare desert va fi spectaculos, fara efort. Pentru torturi si prajituri in culori variate Te asteptam in magazinul nostru online cu glazura oglinda pentru torturi si pentru prajituri in diverse culori si arome astfel incat sa poti selecta cea mai potrivita varianta pentru torturile tale.  Cu ajutorul gamei noastre variate de glazura lichida, acum poti alege si alte culori decat cele clasice si poti da un aspect profesional tuturor dulciurilor preparate in casa. Datorita aspectului unic si rafinat pe care aceasta il ofera prajiturilor si torturilor, acestea vor fi foarte atractive pentru toti invitatii, care vor aprecia creativitatea si aroma speciala data de ingredientele de calitate.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: