Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Forme Patrate si Dreptunghiulare

38 produse

Vrei sa obtii prajituri si torturi in forme patrate si drepunghiulare perfecte? Atunci ai nevoie doar de tava potrivita si cea mai buna varianta este aceea de a apela la solutii moderne, asa cum sunt cele din magazinul nostru online. Cea mai mare problema cu blaturile coapte in tavi clasice este scoaterea blatului din tava, care duce in majoritatea cazurilor la ruperea blatului. Cu ajutorul produselor noastre, acum vei scoate tava din jurul blatului si nu blatul din interiorul tavii. In magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de forme de copt patrate, de la cele standard, clasice si pana la cele care se pot scoate la final din jurul blatului pe care il coci. Materialele din care sunt facute aceste tavi sunt rezistente, se curata usor si sunt avizate pentru uz alimentar, pot fi utilizate la orice temperatura si iti vor ramane aproape pentru o lunga perioada de timp. In plus, poti gasi mai multe dimensiuni si inaltimi disponibile astfel incat sa ai mereu la indemana tava potrivita. Adaugand la toate acestea si preturile avantajoase vei reusi cu siguranta sa obtii ustensile de bucatarie din magazinul nostru online, facand economie si dispunand de materiale de calitate.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: