Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Coloranti Alimentari pentru Ciocolata

142 produse

Coloranti Alimentari pentru Ciocolata

Iti place ciocolata si vrei ceva special? Ai nevoie de elemente decorative pentru prajituri, in culori vii? Cumpara coloranti alimentari pentru ciocolata de la Anyta Cooking si poti obtine orice culoare ai nevoie. Produsele din magazinul nostru online sunt foarte concetrate astfel incat sa poti folosi o sticluta te mai multe ori. Pentru ciocolata apetisanta Te-ai plictisit de clasicele culori ale ciocolatei si vrei ceva nou? Cu colorantii de la anyta cooking poti iesi din tipare, deoarece acesti pigmenti alimentari sunt de cea mai buna calitate si sunt foarte pigmentati. Pentru a obtine culorile dorite, este recomandat sa respecti indicatiile de pe ambalaj pentru ca, in functie de cantitatea preparata, cu doar cateva picaturi de colorant, vei obtine nuantele dorite. Toata gama noastra de coloranti este facuta din ingrediente naturale, care pigmenteaza rapid orice cantitate de ciocolata. Poti alege culoarea dorita dintr-o gama diversificata de nuante, astfel incat sa obtii ciocolata savuroasa pe care ti-o doresti. Aceste produse sunt utile atat elementele decorative folosite pe diverse tipuri de deserturi, cat si pentru a colora ciocolatele de casa pe care le prepari.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: