Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Modelezi ciocolata si cauti cele mai interesante sabloane pentru a obtine elemente decorative si produse din acest ingredient magic in cofetarie? Ai nevoie de cele mai bune forme de plastic pentru ciocolata, asa cum sunt si cele din magazinul nostru online. Aceste produse sunt obtinute dintr-un plastic rezistent si sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni, astfel incat sa ai mereu la indemana cele mai bune solutii, pentru a modela ciocolata. Cu ajutorul acestor sabloane vei putea introduce fiecare bucatica de ciocolata utilizata in tematica evenimentului pentru care prepari desertul si vei face surprize cu adevarat speciale. Atunci cand cumperi cele mai bune forme de plastic pentru ciocolata de la Anyta Cooking ai garantia ca vei obtine produse pe care sa te poti baza mult timp. Toate aceste ustensile sunt obtinute din materiale de buna calitate, care sunt concepute special pentru a rezista la fluctuatii mari de temperatura, specifice lucrului cu ciocolata si care se curata foarte usor. Cu ajutorul acestor produse poti obtine numeroase forme, de la inimioare si pana la gentute, pantofi si alte astfel de modele care sa atraga atat copiii, cat si adultii prezenti la eveniment.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: