Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Micile prajiturele care se topesc in gura, cunoscute sub denumirea de macarons, au una dintre cele mai complexe retete si implica minutiozitate, incepand de la selectarea ingredientelor si pana la coacere. Dupa ce ai ales cu atentie fiecare ingredient utilizat si dupa ce ai prelucrat aceste ingrediente cu foarte mare atentie la detalii, ai nevoie de forme pentru macarons care sa te ajute sa obtii forma perfecta. Pentru a obtine macarons este important ca aluatul sa fie asezat pe tava in cercuri de dimensiuni egale. Vei pune de cele mai multe ori aluatul utilizand posul insa este foarte complicat, aproape imposibil am putea spune, sa pui cantitati egale si sa obtii cercuri perfecte doar cu mana. Prin urmare, vei avea nevoie de ajutor in acest sens si de aceea, noi iti oferim diverse forme pe care sa le poti utiliza in repetate randuri. Aceste sabloane au cercurile deja desenate si unele dintre ele au chiar doua randuri de cercuri pentru a-ti oferi posibilitatea de a alege dimensiunea dorita.  Aceste produse sunt usor de utilizat si de curatat in urma utilizarii iar vestea buna este ca sunt refolosibile.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: