Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Torturile si prajiturile decorate cu figurine in forma de animale sunt potrivite atat pentru copii cat si pentru adulti, insa, atunci cand vrei ca acestea sa arate perfect, va trebui sa folosesti decupatoare cu figurine, astfel incat sa obtii un aspect uniform pentru toate decoratiunile. Modelarea manuala nu este o solutie pentru torturile cu figurine. In magazinul nostru online poti gasi o mare varietate de forme cu animalute atat individuale, cat si in seturi, pentru a avea mereu la indemana decupatorul potrivit, la momentul potrivit. Torturile si prajiturile cu decorate cu animale pot fi utilizate inclusiv la petrecerile tematice, iar in functie de tema aleasa vei putea selecta si formele potrivite. Daca, spre exemplu, faci un tort pentru un copil caruia ii plac pisicile, un tort inconjurat de pisicute in diverse dimensiuni si culori, va fi cu siguranta o surpriza de neuitat. Decupeaza formele din pasta de zahar sau poti incerca si variante mai curajoase, in care intreaga prajitura are forma animalului preferat, cu ajutorul decupatoarelor noastre. Toate decupatoarele din magazinul nostru sunt usor de curatat si intretinut si sunt produse din materiale atestate pentru siguranta alimentara.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: