Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Vrei sa iti decorezi torturile in cel mai interesant mod si sa ai mereu un aspect impecabil, desprins parca din revistele cu prajituri facute de cei mai mari cofetari? Atunci ai nevoie de un set cu decupatoare in forma de siluete, cu dimensiuni variate si cu forme interesante, asa cum sunt cele pe care le poti gasi pe rafturile noastre virtuale. Siluetele pot fi decupate din pasta de zahar sau din ciocolata, in orice culoare si aromatizate variat, in functie de gustul final pe care vrei sa il dai preparatului. Toata gama noastra de decupatoare este obtinuta din materiale usor de intretinut si de curatat. De asemenea, acestea sunt atestate pentru siguranta alimentara si pot fi puse in contact cu preparate calde fara sa elibereze compusi toxici. Anyta Cooking iti pune la dispozitie mai multe tipuri de siluete, de la oameni si pana la elemente din natura, asa cum sunt copacii si gardurile, luna si soarele, cu ajutorul carora poti construi un adevarat univers pe tortul tau. Lipeste aceste decoratiuni cu ajutorul lipiciului comestibil si vei obtine un desert spectaculos, care va impresiona cu siguranta.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: