Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Tavite Torturi si Prajituri

Primul pas pentru a obtine un tort spectaculos este sa cumperi tava de tort potrivita. In magazinul nostru online poti gasi numeroase modele si forme pe care sa le utilizezi in functie de tortul pe care vrei sa il faci. De la formele clasice, rectangulare si pana la cele rotunde, Anyta Cooking iti ofera toate materialele de care ai nevoie pentru a da forma tortului dorit. Fiecare tava de tort pe care o cumperi din magazinul nostru online iti ofera siguranta, fiind obtinuta din materiale care nu influenteaza aroma preparatului si care sunt aprobate de comisiile pentru siguranta alimentara. Utilizand tavile Anyta Cooking nu trebuie sa iti mai faci griji nici pentru forma pe care prajiturile o vor avea la final, pentru ca acestea raman ferme si isi pastreaza forma pana cand termini de gatit, indiferent de temperatura la care sunt supuse. Alege forma potrivita Indiferent daca vrei o tava rotunda pentru tort, pentru prajituri incapatoare, rectangulara sau o forma speciala, asa cum sunt cele in forma de inima, in magazinul nostru online poti gasi tot ce ai nevoie.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: