Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Atunci cand vrei sa obtii cele mai interesante forme 3D din ciocolata, ai nevoie de forme din policarbonat, care sa te ajute sa le obtii rapid si usor. Ciocolata este unul dintre cele mai populare ingrediente atat pentru obtinerea elementelor decorative cat si pentru preparate tematice care sa infrumueseteze mesele de sarbatoare si care sa fie totodata savuroase. Iepurasii de Paste din ciocolata si micii spiridusi de Craciun sunt doar cateva exemple, insa singura limita este imaginatia ta si poti obtine tot ce vrei din ciocolata.

Cumpara forme din policarbonat si modeleaza ciocolata preferata

Cu siguranta ai vazut pana acum forme speciale obtinute din ciocolata cum ar fi pantofii, sticlele de parfum sau ursuletii, iepurasii si inimioarele 3D care decoreaza torturi spectaculoase. Stiai ca nu este deloc greu sa le obtii si ca nu trebuie sa fii profesionist pentru a-ti decora si tu torturile asa? Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi sabloanele potrivite din magazinul nostru online si sa incepi sa le utilizezi. Aceste produse sunt obtinute din materiale de foarte buna calitate care pot fi reutilizate de mai multe ori si care rezista cu succes la schimbarile de temperatura prin care ciocolata poate trece in procesul de modelare.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: