Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pentru a produce decoratiuni din ciocolata perfecte ai nevoie de ustensile care sa te ajute sa prelucrezi si sa modelezi ingredientele astfel incat acestea sa ajunga in forma dorita. In magazinul nostru online poti gasi o gama variata de decoratiuni din ciocolat care sa iti vina in ajutor atunci cand vrei sa iti testezi imaginatia prajiturile si torturile tale favorite. Cu ajutorul instrumentelor speciale, dar si cu ajutorul celor mai bune ingrediente pe care le gasesti in magazinul nostru, decorul pentru torturile va trece la un nou nivel. Atunci cand vrei sa prepari un tort cu un aspect clasic, ai nevoie de cele mai interesante decoratiuni din ciocolata pentru torturi. Pentru a obtine astfel de elemente decorative,  cumpara ustensile speciale pentru modelarea ciocolatei de la Anyta Cooking, care sa te ajute sa modelezi mai usor totul in forma dorita. Fie ca este vorba despre vase in care sa topesti ciocolata, despre sabloane cu litere sau in diverse alte forme si despre pensule, cutite de modelaj si alte astfel de instrumente, toate sunt disponibile in magazinul nostru online la cele mai bune preturi. Ustensilele pentru modelaj sunt produse din materiale de buna calitate, care le confera durabilitate si le fac usor de curatat pentru utilizari viitoare.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: