Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pasta de Zahar pentru Modelare Figurine/Flori

21 produse

In prezent, modelarea atinge noi cote cand vine vorba despre prajituri si dulciuri. Decoratiunile modelate sunt acum in trend si reprezinta alegeri unice si speciale, care fac ca torturile sa fie cat mai personalizate, iar daca vrei sa iti impresionezi clientii sau invitatii, ai nevoie doar de pasta de zahar pentru modelare, asa cum este cea din magazinul nostru online. Acest produs este usor de utilizat, atunci cand respecti instructiunile de pe ambalaj si daca ai la indemana ustensilele potrivite, vei face ca fiecare tort sa fie o opera de arta. Cumpara pasta de zahar pentru modelaj si bucura-te de avantajele unui produs de calitate. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa o amesteci bine, astfel incat sa devina elastica si ulterior poti incepe sa modelezi formele dorite. Cu ajutorul pastei noastre de zahar, vei putea face atat forme simple cat si forme foarte complexe, singura limita fiind imaginatia ta. Poti gasi mai multe tipuri de pasta de zahar modelatoare, de la cea simpla si alba si pana la cele colorate, astfel incat sa iti fie usor sa alegi de fiecare data cea mai potrivita varianta pentru torturile pe care le prepari. Cu ajutorul pastelor special concepute pentru modelare, vei putea acum sa creezi torturi si prajituri care se integreaza perfect in povestea petrecerii.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: