Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Atunci cand prepari deserturi pentru clientii tai sau pentru cei dragi, ai nevoie de ingrediente de cea mai buna calitate, care sa confere acea aroma speciala tuturor preparatelor. Pe langa ingredientele de baza, notele subtile ale fiecarui desert se obtin cu ajutorul celor mai bune arome pentru prajituri si torturi, pe care le poti folosi individual sau in combinatii creative, astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat. Cumpara ingrediente calitative si cat mai naturale, pentru ca doar cu acestea vei obtine aroma finala dorita, dar si economie, deoarece ingredientele premium produc efecte in cantitati mici. Din magazinul online Anyta Cooking poti cumpara o gama variata de arome, inclusiv in varianta gel, astfel incat sa poti alege cu foarte mare usurinta cele mai potrivite arome pentru tine. Nu este deloc greu sa obtii rezultatele asteptate, mai ales atunci cand folosesti produsele potrivite, iar daca vrei sa combini gusturile, cu ajutorul produselor din magazinul nostru online vei obtine mixuri fabuloase. Atunci cand le cumperi de pe rafturile noastre virtuale, trebuie doar sa te asiguri ca respecti instructiunile de pe ambalajul produsului, deoarece acestea sunt foarte concentrate si va trebui sa utilizezi doar cateva picaturi pentru o aroma finala echilibrata.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: