Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Coloranti Alimentari Aerografi

58 produse

Coloranti Alimentari Aerografi

Aerograful este acel aparat care iti permite sa faci modele complexe pe prajituri si torturi, se foloseste foarte usor si te ajuta chiar sa reproduci imagini pe suprafata deserturilor preparate. Acest aparat functioneaza insa cu ajutorul unor coloranti alimentari pentru aerograf, asa cum sunt si cei din magazinul nostru online. Te asteptam cu o gama diversificata de culori din care sa le poti alege pe cele preferate. Pentru deserturi fabuloase Deserturile facute cu coloranti aerografi de la Anyta Cooking sunt cu adevarat fabuloase. Aspectul pe care il obtii este unic si face ca fiecare prajitura astfel decorata sa fie o mica opera de arta, in farfurie. Torturile si prajiturile decorate cu aerograful sunt potrivite pentru orice eveniment, inclusiv pentru cele foarte elegante sau pentru evenimente mari asa cum sunt nuntile si botezurile. Foarte pigmentati Te asteptam cu numeroase nuante de pigmenti naturali pentru aerograf pe care sa le utilizezi atunci cand vrei sa obtii deserturi cu adevarat unice si foarte spectaculoase. Colorantii comercializati in magazinul nostru online sunt foarte concentrati si iti ofera avantajul unor culori fabuloase, fara sa se consume foarte mult produs. Astfel, tuburile si sticlutele  pot fi folosite de mai multe ori, pentru mai multe deserturi diferite.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: