Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Diverse Forme Copt

Cauti ceva special pentru prajiturile pe care le prepari? Te-ai plictisit de clasicele prajituri rotunde, patrate sau dreptunghiulare? Atunci ai ajuns in locul potrivit pentru ca te asteptam pe rafturile noastre virtuale cu diverse forme de copt astfel incat sa poti da acum prajiturilor tale, cel mai interesant aspect. Toate aceste produse sunt obtintue din materiale de buna calitate si sunt foarte usor de utilizat in bucatarie, chiar si de catre  amatori. Urmaresti publicatiile de specialitate online si offline si esti de fiecare data impresionat de aspectul pe care anumite deserturi il au? Acum poti obtine si tu astfel de prajituri, utilizand forme pentru copt variate, pe care le poti gasi in magazinul nostru online. Chiar daca gustul unei prajituri pare a fi cel mai important, cu siguranta aspectul joaca un rol esential in crearea unui impact vizual care sa atraga privirile si care sa invite privitorii sa guste. In plus, atunci cand folosesti produsele noastre vei obtine deserturi originale, care ies din tipare si care vor avea un aspect profesional chiar daca te joci cu ingredientele in propria bucatarie de acasa. Tavile noastre in forme variate sunt disponibile atat pentru cofetarii cat si pentru cofetarii amatori, fiind obtinute din materiale foarte rezistente.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: