Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Forme Semisfere

Sferele sunt unele dintre cele mai complicate forme pe care le poti obtine in cofetarie.Atunci cand nu utilizezi sabloane, va fi destul de complicat sa obtii manual forma perfecta de elipsa, motiv pentru care iti reocmandam sa cumperi semisfere pentru prajituri, astfel incat la final sa obtii deserturi cu un aspect impecabil. Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de forme din silicon semisfere, de dimensiuni variate, astfel incat sa poti gasi mereu produsul dorit pe rafturile noastre virtuale. Aceste produse sunt usor de utilizat si pot rezista bine chiar si la temperaturi foarte ridicate, ceea ce inseamna ca atunci cand este necesar, vei putea sa le pui direct in cuptor. La final, datorita materialului de calitate din care sunt facute, vei putea scoate prajiturile intacte si cu o suprafata perfect sferica, fara denivelari, doar dezlipind sablonul de pe suprafata produsului. Clateste sablonul cu apa calduta si curata-l bine, lasa-l sa se usuce si il vei avea mereu la indemana pentru prajiturile tale. Produsele pentru modelarea sferelor sunt obtinute din materiale foarte rezistente care pot fi utilizate pe termen lung fara sa se strice.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: