Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Perlute Zahar

Cauti cele mai elegante elemente decorative care sa te ajute sa ai o nota de poveste deserturilor pe care le prepari? Trebuie sa faci un tort sau un candy bar pentru o nunta eleganta? Pentru un dineu foarte pretentios sau pentru o petrecere desprinsa din povesti? Perelele functioneaza cel mai bine la astfel de evenimente si te ajuta sa obtii eleganta de care ai nevoie. Cumpara perlute din zahar de la Anyta Cooking si vei obtine cu siguranta cele mai elegante si delicate deserturi. Cu siguranta tortul este deliciul tuturor petrecerilor, mai ales la nunti, botezuri sau alte evenimente similare, iar daca tortul arata bine toti invitatii vor fi multumiti. Cu ajutorul perlelor din zahar poti da un aspect elegant tuturor torturilor si vestea buna este ca aceste perlute mici si stralucitoare se potrivesc tuturor prajiturilor, indiferent de consistenta lor. Micile sfere colorate pot fi presarate peste o prajitura fluida, asa cum sunt cele pe baza de creme sau gelatina, dar pot fi folosite si pe pasta de zahar, peste ciocolata sau in combinatie cu alte elemente decorative. In plus, in magazinul nostru online poti gasi mai multe culori pentru perlele de zahar, astfel incat sa poti respecta tematica petrecerii si sa te poti integra in stilul general al acesteia.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: