Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Decupatoare Borduri si Margini

1 produse

Atunci cand vrei sa obtii deserturi fabuloase, marginile sunt zonele pe care va trebui sa lucrezi cel mai mult pentru ca trebuie sa fie perfecte. De cele mai multe ori nu vei reusi sa decorezi marginile cu mana goala si fara ajutor din partea accesoriilor de bucatarie si de aceea iti recomandam sa folosesti decupatoare pentru borduri si margini care sa iti vina de fiecare data in ajutor atunci cand vrei sa faci un desert cu adevarat impresionant. In magazinul online Anyta Cooking gasesti mai multe astfel de produse pe care le poti utiliza in avantajul tau. Poti face o gama variata de borduri si margini cu ajutorul decupatoarelor speciale. Toate aceste produse sunt special concepute pentru a te ajuta sa obtii marginile dorite si in plus, tot aceste elemente sunt si cele care te vor ajuta sa treci la un alt nivel de creativitate. Marginile si bordurile sunt unele dintre cele mai apetisante parti ale unei prajituri, iar atunci cand sunt folosite corect, vei fi cu adevarat impresionat. Alege modelul de bordura dorit si foloseste un decupator pentru margini care sa ii dea forma pe care o astepti. Astfel, fiecare prajitura sau tort facut de tine va avea in primul rand un aspect unitar si elegant.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: