Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Sarma Flori

Decoratiunile cu flori sunt unele dintre cele mai des utilizate in cofetarii si se numara, de asemenea, printre cele mai elegante elemente decorative. Pentru a obtine flori care sa semene cu variantele lor reale, ai nevoie de tulpini pe masura si de aceea, in magazinul nostru online, vei gasi sarme pentru flori din materiale rezistente, atestate pentru uz alimentar, care nu corodeaza. Dupa ce ai obtinut cele mai savuroase flori comestibile si te-ai straduit sa le dai un aspect cat mai real, ai nevoie de un suport pe masura pentru ele. Nu uita ca florile au tulpini pe care se sprijina si atunci cand modul in care folosesti florile permit acest lucru ar fi pacat sa nu se vada. Foloseste sarmele de flori pentru decorate inclusiv pentru a fixa mai bine florile pe suprafata desertului, infigandu-le in aluat astfel incat sa fie usor de montat, dar si de scos atunci cand prajitura este consumata. Materialul din care sarma este facuta poate fi utilizat cu succes inclusiv in mediile umede si nu corodeaza in conactact cu lichidele, astfel incat sa fie utilizat in siguranta in contact cu produsele comestibile.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: