Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Pentru ca torturile pe care le prepari sa fie apreciate, acestea trebuie sa respecte mai multe standarde. Pe langa gustul perfect si combinatia de arome apetisanta, ai nevoie si de un aspect pe masura, iar cu ajutorul gamei noastre de sabloane pentru torturi vei obtine cu siguranta prajitura perfecta, care sa atraga priviri admirative si care sa faca invitatii sa mai ceara o felie. In magazinul nostru online poti gasi mai multe modele pe care sa le utilizezi pentru tortul tau. Cifrele sunt unele dintre cele mai populare si le poti utiliza in functie de varsta persoanei pentru care este preparat tortul, dar si pentru a scrie spre exemplu pe tort, o data importanta, numarul de pe tricoul fotbalisului preferat sau orice alt numar care are o semnificatie. Atunci cand vrei sa introduci tortul in tematica unei petreceri, indiferent daca este vorba despre o petrecere pentru copii, o petrecere pe plaja sau orice alt tip de eveniment, cu ajutorul acestor sabloane pentru decorarea torturilor vei obtine rapid, cele mai bune rezultate. Te asteptam cu forme variate, de la unicorni si pana la mingi de fotbal, astfel incat sa gasesti de fiecare data modelul dorit.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: