Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Folosesti des pasta de zahar pentru a modela diverse elemente decorative sau pentru a acoperi torturi si prajituri? Alege varianta aromata si cu siguranta vei da un aspect complet nou tuturor deserturilor in care o utilizezi. De cele mai multe ori culoarea trezeste asteptari in randul persoanelor care degusta, deci acum vei putea completa aspectul cu un gust desavarsit. Pasta de zahar aromata pentru decoratiuni fabuloase Ai reusit sa faci cele mai interesante decoratiuni si utilizand colorantii alimentari le-ai dat cel mai interesant aspect? Acum este momentul sa le dai si gustul potrivit. In magazinul nostru online vei gasi o gama diversificata de paste de zahar aromate pentru decoratiuni, care sa vina in completarea aspectului si cu o aroma unica si speciala, cat mai naturala. Culorile sunt cele care ne pun imaginatia la lucru si care anticipeaza gustul preparatului, iar atunci cand folosesti pastele de zahar aromatizate, vei oferi mici surprize tuturor celor care iti degusta preparatele. Alege  variante de produse dulci si aromate pentru modelaj si cu siguranta vei obtine cele mai interesante figurine, care vor fi acum insotite si de o aroma speciala. Cu produsului de la Anyta Cooking, elementele decorative pe care le obtii nu sunt doar dulci, fiind insotite si de diverse arome cat mai naturale, impresionante

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: