Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Vrei sa obtii prajituri cu un design minimalist si foarte interesante? Acum este momentul sa incerci formele geometrice pe prajiturile tale. Nu este deloc greu sa faci asta si vei reusi cu siguranta sa impresionezi fiecare persoana care alege sa iti deguste prajiturile si torturile insa va trebui sa dai forma acestor elemente decorative cu mare atentie astfel incat rezultatele sa fie cele dorite si asteptate. Gandeste-te de fiecare data la ordine atunci cand vrei sa obtii un decor armonios. Cumpara decupatoare pentru prajituri in forme geometrice si bucura-te de avantajele pe care acestea ti le ofera. Cu ajutorul unui set de accesorii toate prajiturile tale vor avea un aspect uniform si interesant si vor fi minimaliste. Cumpara astfel de elemente pentru decupare si vei putea avea mereu formele pe care le vrei, in numeroase dimensiuni. Poti apela la forme geometrice individuale sau in combinatie cu alte tipuri de elemente decorative astfel incat la final sa poti obtine combinatii care sa atraga si vizual persoanele care degusta prajiturile tale. La toate acestea vei adauga o aroma speciala prajiturilor tale, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat de toti cei impresionati de aspect.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: