Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Esentele alimentare sunt cele care dau viata torturilor si prajiturilor de foarte mult timp si fac parte din arsenalul de ingrediente indispensabile oricarui cofetar care se respecta. In magazinul online Anyta Cooking poti gasi toate ingredientele necesare cofetarilor si persoanelor care vor sa obtina cele mai bune deserturi pentru clienti sau pentru propria familie, inclusiv o gama variata de esente, cu arome diferite si delicioase, pe care sa le folosesti atunci cand vrei sa fii cat mai creativ. Cumpara unele concentrate pentru prajituri si obtii simultan doua avantaje importante. Primul avantaj este reprezentat de aroma finala a tuturor deserturilor tale, care va fi una rafinata, discreta si foarte eleganta. Al doilea avantaj este faptul ca aceste esente alimentare sunt foarte concentrate, ceea ce inseamna ca va trebui sa utilizezi o cantitate foarte mica, atunci cand le folosesti. Vei folosi o sticluta la numeroase preparate ceea ce este foarte important pentru ca nu va mai fi necesar sa cumperi mereu alte ingrediente si nici nu vei ramane descoperit atunci cand vrei sa faci un desert spontan. Cele de la Anyta Cooking au compozitie naturala si se combina perfect in numeroase retete, ceea ce le face foarte speciale si usor de utilizat.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: