Grid star

Luni - Vineri 08:30 – 17:00

Forme Fructe

Vrei sa faci prajituri delicioase, dar te-ai plictisit de imaginea clasica si cauti ceva nou? Utilizeaza fomele de fructe din magazinul nostru online si vei obtine cele mai creative deserturi. Fructele sunt potrivite atat pentru adulti cat si pentru copii si te vor ajuta sa introduci prajiturile in tematica petrecerilor. In plus, toate produsele pe care le gasesti in magazinul nostru online sunt usor de folosit, chiar si de catre incepatori. Cu ajutorul produselor Anyta Cooking poti obtine acum prajituri in forma de mere, de pere, de gutui, de felii de pepene sau de ananas, capsuni sau de mandarine si lista poate continua. Dupa ce scoti prajiturile din forme tot ce trebuie sa faci este sa utilizezi decorul potrivit astfel incat sa finisezi prajiturile pentru a avea o imagine cat mai naturala, asa cum sunt si cele din exemplele oferite pe site-ul nostru. Cu cele mai bune forme de fructe din silicon, dar si utilizand ingredientele potrivite si acordand atentie tuturor detaliilor, vei obtine mici opere de arta pe care sa le servesti invitatilor tai. Aceste sabloane sunt usor de manevrat si de curatat, fiind totodata si foarte rezistente.

Aboneaza-te la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi prin email informaţii, noutăţi sau oferte şi promoţii de la Anyta Cooking!

Retete de la abonati

Rețetele gospodinelor noastre de pe grupul culinar de pe facebook REȚETE CULINARE ÎMPREUNĂ ANYTA COOKING se află aici. Puteți să vă înscrieți în acest grup apăsând butonul alaturat.

Contactati-ne: